17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα που είχε απαχθεί στη Νίκαια

Τέλος στο θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει από εκεί όπου βρισκόταν.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Η περιπέτεια της Μαρκέλλας Τ. 14 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Μαρκέλλα Τ. κατάφερε να διαφύγει της Οδύσσειας που πέρασε από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 7/10/22, όταν απήχθη, παρά τη θέλησή της, από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας. Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Από σεβασμό στο παιδί και στο μέλλον του δεν θα περιγράψουμε την φρίκη που βίωσε.

Στο παρόν, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της ενώ Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη του παιδιού μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε».

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπόσος: «Να μην τολμήσουν να αγγίξουν τον Ερασίνο» (video)

«Να μην τολμήσουν να αγγίξουν τον Ερασίνο. Ένα έργο πνοής στην Νέα Κίο. Ο νέος εκλογικός νόμος βάζει τα πράγματα στη θέση τους.» Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Δημήτρην Καμπόσου:   https://www.facebook.com/100000560580462/videos/4012272502134730/

Δημήτρης Καμπόσος: Γονείς και εκπαιδευτικοί συνοδοιπόροι στο ταξίδι των παιδιών μας

O Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αναφέρει στο μήνυμα του με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς: Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκινά! Για κάποια παιδιά είναι η πρώτη τους μέρα στο σχολείο.Όπως και για τους γονείς που πρέπει να τα εμπιστευθούν στους εκπαιδευτικούς ώστε να τα εντάξουν στην μόρφωση. Σε αυτό το ταξίδι που ξεκινά […]