23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων σας κάνει πιο περίεργους και δημιουργεί μπερδέματα. Στα επαγγελματικά, παρατηρείτε ατασθαλίες και λάθη. Αισθάνεστε πως το ταίρι σας κάτι κρύβει. Οι ελεύθεροι καθυστερούν τις οποίες εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων προκαλεί ανούσιες παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, προστριβές και διαφωνίες βαραίνουν το κλίμα. Υποχρεώσεις απέναντι στο ταίρι σας σας αγχώνουν και σας πιέζουν. Οι ελεύθεροι ζυγίζουν τους ανθρώπους και παίρνουν αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιό σας δημιουργεί νέες επαφές και γνωριμίες. Στα επαγγελματικά, ειδήσεις και αποφάσεις καθόλου ευνοϊκές. Αποφεύγετε συζητήσεις που προκαλούν χάος με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποστασιοποιούνται από λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων σας ενθαρρύνει να κλείσετε πληγές. Στα επαγγελματικά, παρά την κούραση, ο στόχος είναι κοντά. Προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δημιουργούν ευκαιρίες για τους ίδιους.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων σάς κάνει υπεραναλυτικούς και πιο παρατηρητικούς. Στα επαγγελματικά, οικονομικά ανοίγματα που δημιουργούν προβλήματα. Πολύπλοκες καταστάσεις αρχίζουν με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, πιθανή επανασύνδεση με προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων, αποφεύγετε συζητήσεις που θίγουν σημαντικά γεγονότα. Στα επαγγελματικά, ευχάριστο κλίμα και ηρεμία. Έντονος εκνευρισμός με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, σχεδιασμός για νέες επιτυχίες.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων ανεβάζει τον πήχη και αλλάζει τα δεδομένα. Στα επαγγελματικά, απρόοπτο γεγονός προκαλεί αναστάτωση. Πιεστικές καταστάσεις επιβαρύνουν την καθημερινότητα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, επικοινωνία χωρίς νόημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων προκαλεί προσδοκίες που δεν είναι εφικτές. Στα επαγγελματικά, σπεύδετε σε αλλαγές που θεωρείτε αναγκαίες. Αρμονία και ισορροπία με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα συναρπαστική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων βγάζει την ανάγκη για αναζήτηση πνευματικής δύναμης. Στα επαγγελματικά, απογοητεύεστε από τις εξελίξεις. Καιρός για αλλαγές με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα απρόοπτη προσέγγιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων σάς θυμίζει δυσάρεστα γεγονότα. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε και βρίσκετε διέξοδο στα προβλήματα. Σημαντική ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με το ταίρι σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων σάς βοηθά να βρείτε τις λύσεις σε προβλήματα που σας αγχώνουν. Στα επαγγελματικά, συνεργασίες που δοκιμάζουν τα όριά σας. Αποφεύγετε τα ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δεν ικανοποιούνται με τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα από το ζώδιο των Διδύμων προκαλεί διαφωνίες και μεγάλες διαφορές. Στα επαγγελματικά, δυσάρεστες ειδήσεις σας αγχώνουν. Στα άκρα η σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ερωτεύονται χωρίς όρια.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Ξαφνιάζεστε από ευχάριστα νέα που θα ακούσετε από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσέξτε μόνο γιατί σας λείπει η υπομονή και μπορεί να κάνετε λάθη λόγω βιασύνης. ΤΑΥΡΟΣ: Είστε σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον σας. Εχετε υπομονή, δεν είστε καθόλου επικριτικοί με τους δικούς σας και τους συνεργάτες σας. Οι απόψεις σας ακούγονται, χωρίς […]

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Συναισθηματικά φορτισμένοι για ένα θέμα υγείας που είτε απασχολεί εσάς και σας προτρέπει να κάνετε κάτι είτε κάποιο δικό σας άτομο και σας καλεί να σπεύσετε προς βοήθεια και συμπαράσταση. ΤΑΥΡΟΣ: Συναίσθημα και πάθος. Ενθαρρύνεστε να ασχοληθείτε με τα παιδιά και τα προβλήματά τους, είτε είναι δικά σας είτε όχι. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας […]