14 °C Argos, GR
5 Δεκεμβρίου 2022

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Επιδότηση συμμετοχής των μελών του στην Έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην πενθήμερη Παμπελοποννησιακή έκθεση η οποία θα διεξαχθεί στην Αργολίδα:

από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

στο εργοστάσιο «Φραγκίστα»

στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο  αλλά και την υπόλοιπη χώρα στους παρακάτω τομείς:

 • Τρόφιμα – Ποτά – Αγροδιατροφή
 • Οικιακός & Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση
 • Ενέργεια – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας – Τεχνολογία Περιβάλλοντος
 • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
 • Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
 • Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ
 • Υπηρεσίες Υποστήριξης ΜΜΕ – Βιοτεχνικές Δραστηριότητες

Σκοπός είναι να αποκομίσουν οι εκθέτες τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη μέσω νέων εμπορικών συναντήσεων – επαφών και σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών.

Επιπρόσθετα, οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις της έκθεσης να γνωρίσουν τα παραδοσιακά Πελοποννησιακά προϊόντα και να δοκιμάσουν τη γνήσια Αργολική Κουζίνα.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Ανάδοχος της έκθεσης είναι η εταιρεία PROEXPO, ενώ τη συνολική οργάνωση και διαχείρισή της έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

 • Ο εκθεσιακός χώρος περιλαμβάνει τη χρήση ενός βιομηχανικού κτιρίου με ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 4.000 τ.μ. και με διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης 40 στρεμμάτων.
 • Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:
 • Καθημερινές: 16:00- 22:00
 • Σαββατοκύριακο: 10:30- 22:00

Επιδότηση Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας,  στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, επιδοτεί με 30% το κόστος ανά τετραγωνικό (εκθεσιακό χώρο – ίχνος), την κάθε επιχείρηση- μέλος του που θα συμμετάσχει στην έκθεση.

Πληροφορίες – Δήλωση συμμετοχής

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας και για την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε ως ακολούθως:

 • με την Αναπτυξιακή Επιμελητηριακή Αργολίδας στο Επιμελητήριο Αργολίδας (Κορίνθου 23, Άργος)
  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2751067216 και 2751067663
  Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Δανούσης Μανώλης (6944440986) και Κουλεντιανός Γιάννης (6932326768)
  Ε – mail: [email protected]
  website: www.arcci.gr
 • με την ProExpo (Ελ. Βενιζέλου 131α 142 31 Αθήνα)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2102232441 και 2117505705.

Ε – mail: [email protected]

website: www.proexpo.gr

 • μέσω της ιστοσελίδας της Εκθεσιακής Δραστηριότητας:www.peloponnisosexpo.gr

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Ανησυχία από την αύξηση των κρουσμάτων στην Περιφέρεια

Στην χαλάρωση που επιδείχθηκε κατά την περίοδο των γιορτών αποδίδεται η αύξηση, το περασμένο τετραήμερο, των καταγεγραμμένων κρουσμάτων covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αυτή η άποψη διατυπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας. Στην ίδια σύσκεψη εκφράστηκε η εκτίμηση ότι -για τον πιο […]

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: Ο κ. Γεωργόπουλος ας μην απεκδύεται των ευθυνών του Δημάρχου!

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, μετά την ομόφωνη απόφαση της Κοινότητας Κρανιδίου, που γνωμοδοτεί αρνητικά για την προτεινόμενη από τον Δήμο θέση (Δισκούρι) εγκατάστασης καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ενώ παράλληλα έχει υποβληθεί κείμενο διαμαρτυρίας στην γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου, με υπογραφές δημοτών που διαφωνούν για την επιλογή του χώρου, βρήκε να πει την παρακάτω…. «εξυπνάδα»: «Καλούμε τους τρεις […]