15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για την παγκόσμια ημέρα ταχυδρομείων

Με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο η Finos Film τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media βλέπουμε σκηνές από την ταινία «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» (1968). Η Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων καθιερώθηκε το 1969 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 9 Οκτωβρίου, ημερομηνία που ιδρύθηκε το 1874 η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση.

ΠΗΓΗ: Finos Film Official Facebook page

Περισσότερα Άρθρα

Φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δένδρο του ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, θα γίνει η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στις 8.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Άστρους. Συμμετέχει η μεικτή χορωδία και η Φιλαρμονική του δήμου της Βόρειας Κυνουρίας. Όλο το διάστημα των εορτών ο δήμος θα πραγματοποιήσει αρκετές εκδηλώσεις.

Κώστας Τζιούμης: «Ο Δήμος Τρίπολης θα είναι πάντοτε αρωγός σε δράσεις πρόληψης της υγείας των δημοτών μας»

Σε δωρεάν προληπτικές παιδικές ιατρικές εξετάσεις προχωρά η Κινητή Μονάδα του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» αυτές τις ημέρες στην πλατεία Άρεως. Την πολύτιμη συνεργασία του Δήμου Τρίπολης υπογράμμισαν οι υπεύθυνοι του Οργανισμού. Από το σημείο εκείνο, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην Τρίπολη το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι σπουδαίο το έργο που επιτελεί. […]