14 °C Argos, GR
5 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Παίρνετε αποφάσεις και αποβάλλετε τοξικούς ανθρώπους και αρνητικά συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, με αποφασιστικότητα προκαλείτε ραγδαίες αλλαγές και ευχάριστες εξελίξεις. Δίνετε χρόνο στο ταίρι σας για να βρει τις λύσεις. Οι ελεύθεροι, αποφασίζετε να ρισκάρετε και σας δικαιώνει.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δύσκολες αποφάσεις με σκληρές συνέπειες για κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, με γοργούς ρυθμούς προχωράτε τις εξελίξεις. Έντονες διαφωνίες σάς έχουν φθείρει μαζί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μπερδεμένες καταστάσεις λόγω κακής συνεννόησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με υψηλή αυτοπεποίθηση και έντονα συναισθήματα διεκδικείτε στιγμές χαράς. Στα επαγγελματικά, επιβάλλετε τις γνώσεις σας και κερδίζετε χρόνο. Λόγια τρίτων προσώπων δημιουργούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονη επικοινωνία με χαλαρό φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ρίχνετε το βάρος στη διασκέδαση και σε ανέμελες στιγμές. Στα επαγγελματικά, διευθετείτε τις υποχρεώσεις που απασχολούν εσάς και τους συνεργάτες σας. Λόγια δυσάρεστα κάνετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο πρόσωπο αλλάζει θετικά τις σκέψεις σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Διαφορές με συγγενικά σας πρόσωπα και όχι μόνο. Στα επαγγελματικά, νέα περίοδος δοκιμασιών με επιπλέον υποχρεώσεις αρχίζει. Περιμένετε μάταια απαντήσεις που θα σας πείσουν από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, χρησιμοποιείτε προς όφελός σας το πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Προσπαθείτε να ισορροπήσετε δύο ανόμοιες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, λάθη του παρελθόντος εμφανίζονται και δημιουργούν παρεξηγήσεις. Κλείνετε τα αυτιά και δείχνετε αμέριστη εμπιστοσύνη προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φλερτ και έντονη ερωτική διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Έντονες διαφωνίες και προβληματισμός για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ελκυστική πρόταση που χρειάζεται χρόνο. Κρατάτε με το ζόρι σε ισορροπία το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κρατάτε επιφυλάξεις για το πρόσωπο που σας προσεγγίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα φέρνουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, με υπερβολικές αντιδράσεις διεκδικείτε το δίκιο σας. Εκμεταλλεύεστε τις καταστάσεις και επωφελείστε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν σας αφήνουν να βρείτε την ισορροπία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Προσπαθείτε μάταια να επιβάλλετε τη γνώμη σας. Στα επαγγελματικά, υποχωρείτε με δόλο και κερδίζετε ξανά την εμπιστοσύνη. Ερωτική απόδραση ανακοινώνοντας ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναστατώνεστε συναισθηματικά από ξαφνική επανεμφάνιση παλιού έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εσωτερική αναζήτηση και ψυχική ηρεμία οι προτεραιότητες για σήμερα. Στα επαγγελματικά, εκρηκτικές καταστάσεις προκαλούν σημαντικές διορθώσεις στα δρώμενα. Επενδύετε στα όνειρα που σχεδιάζει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παίρνετε χρόνο για να αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Βρίσκετε ευφάνταστους τρόπους να εντυπωσιάζετε και να προκαλείτε τα βλέμματα πάνω σας. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε τις αναποδιές προς όφελός σας. Αιφνιδιάζεται ευχάριστα και απρόσμενα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι διατηρείτε επικοινωνία με το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε και προσεγγίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αναπτύσσετε σκέψεις και δράσεις που σας προσφέρουν ικανοποίηση. Στα επαγγελματικά, με υπερβάλλοντα ζήλο καταφέρνετε το ακατόρθωτο. Το πλάνο σας βρίσκει θετική ανταπόκριση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι επανεξετάζετε περιπτώσεις για τις οποίες ενδιαφέρεστε.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Έχετε πλέον την πλήρη επίγνωση των καταστάσεων, φανερών και κρυφών, μέσα στην εργασία και την αισθηματική σας σχέση. Έχει έρθει η ώρα για τη δική σας απόφαση. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Έχετε χαθεί μέσα σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σας, που ακόμη δεν σας έχουν δώσει κάποια σοβαρή απάντηση. Μπορεί […]

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

Κριός    Συνειδητοποιείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε σε θέματα αξιών. Είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε και να δημιουργήσετε νέες συνθήκες για να κατοχυρώσετε οικονομικά και περιουσιακά δικαιώματα. Ταύρος     Από σήμερα και κάθε μέρα που περνάει θα δείτε όλες τις αλλαγές που καθυστερούσαν στον επαγγελματικό τομέα να επανέρχονται για να επιλυθούν και να προχωρήσουν. Προσέξτε […]