19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

57χρονος φέρεται να ήπιε φυτοφάρμακο – «Χάθηκε» στα χωράφια

Θρίλερ για γερά νεύρα είναι σε εξέλιξη από χθες το βράδυ στο Κάτω Σαμικό Ηλείας αφού 57χρονος κάτοικος της περιοχής φέρεται να ήπιε φυτοφάρμακο – όπως ο ίδιος δήλωσε – προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο ίδιος ευρισκόμενος στο σπίτι με συγγενικό του πρόσωπο, ενημέρωσε ότι κατανάλωσε τη δηλητηριώδη ουσία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, φεύγοντας από το σπίτι.

Τότε άμεσα, κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο μέχρι να μεταβούν στο σημείο μαζί με την Πυροσβεστική η οποία έφτασε για να συνδράμει στις έρευνες, ο εν λόγω άνδρας κρύφτηκε στα χωράφια χωρίς κανείς να γνωρίζει αν είναι ζωντανός ή νεκρός.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ξεκίνησε μια μαραθώνια επιχείρηση εντοπισμού του τόσο από τις Αρχές όσο και από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι με φακούς προσπαθούσαν να εντοπίσουν τα ίχνη του μέσα στα χωράφια αλλά και σε όλο το χωριό και να διαπιστώσουν αν είναι καλά στην υγεία του.

Μέχρι αυτή την ώρα οι οι έρευνες δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα…

Περισσότερα Άρθρα

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, γράφει: «Η πανούκλα και ο covid 19»

                                                        Με την εμφάνιση του COVID 19 , το βιβλίο του Α. Καμύ “Η πανούκλα” ήρθε ξαφνικά στην επικαιρότητα και στις μέρες μας διαβάστηκε πολύ. Παρά το ότι […]

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Άργους Μυκηνών στους Βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν την Αργολίδα στην Βουλή

Συγχαρητήρια στους Βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας στην Βουλή. Η Αστική οδοποιία είναι έτοιμη να ξεκινήσει, η Αγροτική οδοποιία είναι σε εξέλιξη με θαυμάσια αποτελέσματα. Οι παιδικές χαρές βελτιώνονται σταδιακά σε όλο τον Δήμο μας. Προβλέπουμε για να μην αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα λειψυδρίας με την εγκατάσταση 4 μονάδων αντίστροφης όσμωσης. Συνεχίζουμε το έργο […]