19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμένες σε ευρωπαϊκά πρότυπα, θα είναι έτοιμες σε λίγο καιρό να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους, με πλήρη εξοπλισμό, με αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εργονομικές, με οργανωμένες υποστηρικτικές υποδομές χαμηλού ενεργειακού κόστους, με ασφαλείς και όμορφους προαύλιους χώρους ώστε τα παιδιά του Δήμου μας να φοιτήσουν σε ιδανικές συνθήκες, όπως ακριβώς το αξίζουν.

Τα έργα χρηματοδοτήθηκαν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Eσωτερικών και το ΕΣΠΑ.

Στο Δήμο Ναυπλιέων αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης τόσο από εθνικούς όσο και από ευρωπαικούς πόρους προχωράμε με σταθερά βήματα στην αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Στόχος  μας και προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε τα σχολεία του μέλλοντος για τη νεολαία μας το παρόν και το αύριο του τόπους μας.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα για την κατασκευή δύο σύγχρονων σχολικών μονάδων του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου που λίγα βήματα απομένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) προϋπολογισμού  2.200.000€. που οι εργασίες του προχωρούν με καλούς ρυθμούς. Σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε ευχάριστα νέα σχετικά με το 5ο Δημοτικό Ναυπλίου».

 

Περισσότερα Άρθρα

Αποχώρηση-«βόμβα»: Φεύγουν από τον ΣΚΑΪ ο Κανάκης και το «Ράδιο Αρβύλα»

Μετά από συνεχείς αναβολές και έχοντας προκαλέσει πολλές απορίες για την καθυστέρηση της πρεμιέρας τους, τελικά όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ. Με μία λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους δεν έκαναν γνωστούς τους λόγους της απόφασης αυτής αλλά άφησαν σοβαρές αιχμές κατά […]

Ο εορτασμός του Αγίου Φανουρίου στο Άργος

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ Την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 εορτή του Αγίου Φανουρίου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης στο Άργος όπου το δεξιό κλίτος είναι αφιερωμένο στον Άγιο Φανούριο. Την παραμονή της εορτής ημέρα Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 και ώρα 7.30μ.μ. θα ψαλεί ο Μέγας Εσπερινός μετά αρτοκλασίας. […]