15 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

«Χρυσάφι» από σήμερα το πετρέλαιο κίνησης

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα, 1η Οκτωβρίου, η επιδότηση στο πετρέλαιο και συγκεκριμένα στην αντλία, καθώς όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση θεωρεί πως πλέον δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του βοηθήματος αφού η τιμή έχει πέσει.

Αυτό σημαίνει πως το πετρέλαιο θα φτάσει και πάλι σχεδόν τα 2 ευρώ, αφού μέχρι και την Παρασκευή η μέση τιμή ήταν στα 1,821 και σήμερα, Σάββατο, αναμένεται να πάει στα 1,971, ξεπερνώντας και τη μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, που την Παρασκευή κυμαινόταν στα 1,95 ευρώ/λίτρο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση στις τσέπες των οδηγών καθώς θα φτάσει να πωλείται περισσότερο και από τη βενζίνη.

Προς το παρόν, η άνοδος της τιμής δεν είναι εμφανής, μιας και αντλίες είναι ήδη γεμάτες με «επιδοτούμενο» πετρέλαιο, ωστόσο σύντομα θα φανεί η αλλαγή.

Πάντως, όσοι δεν έχουν κάνει χρήση του Fuel Pass 2, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέχρι το τέλος του μήνα.

Περισσότερα Άρθρα

Αστυνομικοί της Αργολίδας πρόσφεραν αίμα

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ διοργάνωσε την 6η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ για την τράπεζα της ΕΛ.ΑΣ. στο χώρο της Δ.Α. Αργολίδας, όπου σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους  μέλη της ένωσης μας και ιδιώτες φίλοι της , πρόσφεραν εθελοντικά μια μονάδα αίμα για την Τράπεζα της ΕΛ.ΑΣ. ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης […]

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος διευκρινίζει…

Πριν λίγο ο Τάσσος Χειβιδόπουλος προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση:  Επειδή κάποιοι χαίρονται κι άλλοι λυπούνται για την αναδημοσίευση σε τοπική ιστοσελίδα άρθρου από site του Χάντμπολ και την ανάρτηση στο FB με υποτιμητικά σχόλια, σχετικά με τα εγκαίνια των γραφείων της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ στη Αθήνα και προκειμένου να κατανοήσουν όλοι την σοβαρότητα του εγχειρήματος […]