17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Το Ναύπλιο τιμά τον Ιωάννη Καποδίστρια και τους ευεργέτες του δήμου

Eκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τον 1ο κυβερνήτη της χώρας, Ιωάννη Καποδίστρια  θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Ναύπλιο.

Διοργανωτής είναι ο δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και το Ίδρυμα ” Ιωάννης Καποδίστριας ”.

Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν οι σύλλογοι ” Αρματωμένοι Μωραίτες – Στάικος Σταικόπουλος Ναύπλιο 1822” και η Ομοσπονδία Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής ” Ιωάννης Καποδίστριας”.

Σήμερα Σάββατο, στις 7.30 το απόγευμα, στο Βουλευτικό, θα γίνει η παρουσίαση επετειακού συλλογικού τόμου για τον Ιωάννη Καποδίστρια, ενώ την Κυριακή, το πρωί, στον ιστορικό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση και Μνημόσυνο στη μνήμη του Κυβερνήτη και των ευεργετών του δήμου Ναυπλιέων.

Θα γίνουν καταθέσεις στεφάνων και ομιλίες.

Περισσότερα Άρθρα

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου για την Παγκόσμια Ημέρα Braille

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο εξέδωσε ανακοίνωση για την Παγκόσμια Ημέρα Braille, στις 4 Ιανουαρίου. Η Παγκόσμια Ημέρα Braille έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία του κώδικα Braille ως μέσου επικοινωνίας, τονίζοντας τη σημασία της προσβασιμότητας και της ανεξαρτησίας για τα άτομα με αναπηρία όρασης. Γιορτάζεται στις 4 […]

Ιδιαίτερα μαθήματα Drums στο Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Άργους

“ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΓΟΥΣ ” ΤΜΗΜΑ ΣΎΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Στο Ελληνικό Ωδείο – Παράρτημα Άργους, παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Drums από επαγγελματία μουσικό – καθηγητή,  απόφοιτο P.I.T. Los Angeles, σε πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα. Το πρόγραμμα σπουδών είναι δομημένο σε 8 επίπεδα και πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες απαιτήσεις των εξεταστικών κέντρων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, καθώς και των […]