15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1η Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οικογενειακές υπερβολές, αναδιοργάνωση και αποτελεσματικότητα αλλάζουν το κλίμα. Στα επαγγελματικά, με οδηγό το παρελθόν σχεδιάζεται το μέλλον. Ευνοϊκές συνθήκες για αποκατάσταση ισορροπίας και λύσεις προβλημάτων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απολαμβάνετε την έλξη που προκαλείτε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Όσο ονειρεύεστε τόσο ταράζετε τις σταθερές αξίες. Στα επαγγελματικά, ο εφησυχασμός πιθανόν να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη. Κερδίζετε τον χαμένο χρόνο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι επιλέγετε τη νέα σας διαδρομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Διαύγεια και ευρηματικότητα τα κλειδιά για την επίλυση των προβλημάτων. Στα επαγγελματικά, άγχος και προβληματισμός για τις εξελίξεις. Νέα ερωτικά παιχνίδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θετικές ειδήσεις από πρόσωπο πού περιμένατε καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Σκληρές αποφάσεις φέρνουν αποτέλεσμα και δικαιολογούν καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, βάζετε σε προτεραιότητα τα σημαντικά ζητήματα χωρίς να αγνοείτε τα υπόλοιπα. Αποφεύγετε συζητήσεις που σας ενοχλούν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αδιάφορα φλερτ χωρίς ουσία.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μεγάλες αλλαγές μέσα από δυσάρεστες καταστάσεις σάς περιμένουν. Στα επαγγελματικά, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομική ανάπτυξη. Πλήττεται η ρουτίνα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κίνδυνος να εκτεθείτε σε λάθος πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Σημαντικές ευκαιρίες παρουσιάζονται, ώστε να δικαιωθείτε. Στα επαγγελματικά, ευκαιρία μέσα από προτάσεις να αλλάξετε τα δρώμενα. Δημιουργείτε καλύτερες καταστάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο ξεκίνημα από παλιά γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Σταθείτε στην ουσία των πραγμάτων, αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τις εκκρεμότητες. Στα επαγγελματικά, παίρνετε αποστάσεις από φήμες και εικασίες. Ενα διάλειμμα με ένα ταξίδι θα βελτίωνε τη σχέση σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με πάθος και έντονο φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ευνοούνται τα σχέδια και οι βάσεις για νέα ξεκινήματα από παλιές θεωρίες που ναυάγησαν. Στα επαγγελματικά, καταξίωση και επιβράβευση μέσα από ένα πολύπλοκο σχέδιο. Ισορροπία και σταθερότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κατακτήσεις που δεν σας ενθουσιάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εγρήγορση, απαραίτητη άντληση ψυχικών δυνάμεων ο δρόμος προς την ισορροπία. Στα επαγγελματικά, δυσάρεστες ειδήσεις επισκιάζουν την επιτυχία σας από κακόβουλα σχόλια. Στιγμές ερωτικής διασκέδασης και συναισθηματικής ευημερίας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτικές απολαύσεις χωρίς δεσμεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που δημιουργήσατε από δικές σας προσπάθειες. Στα επαγγελματικά, υπολογίζετε περισσότερα από όσο μπορούν να σας προσφέρουν. Είστε σκεπτικοί και κρατάτε αποστάσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η υποστήριξη από τα κοντινά σας πρόσωπα θα αποδειχτεί καθοριστική. Στα επαγγελματικά, απολαμβάνετε τα αποτελέσματα που δημιουργήσατε. Προσπαθείτε να αλλάξετε την αρνητική κατάσταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι μπερδεύετε καταστάσεις και πρόσωπα από το παρελθόν και το παρόν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αναλώνεστε σε άσκοπες ενέργειες, αναζωογονηθείτε από τους ανθρώπους δίπλα σας. Στα επαγγελματικά, βρίσκετε λύσεις να χαλαρώσετε το βαρύ κλίμα. Ηρθε η στιγμή να παραδεχτείτε τα λάθη σας απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με προοπτική σχέσης.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου Πώς θα είναι η μέρα σας; Τι προβλέπουν τα ζώδια σας; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μιλήσετε καθαρά και έξω από τα δόντια για όλα αυτά που σας ενοχλούν είτε από φίλους είτε ακόμη και από το σύντροφό σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να βρεθούν λύσεις μόνιμες. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 […]

Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, καθώς έγινε μαμά. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που ζυγίζει περίπου 4 κιλά. Είχε εισαχθεί στο μαιευτήριο από το βράδυ του Σαββάτου, κάτι που είπε και ο Νίκος […]