22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Λακωνία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (28.9.2022) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -12- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (28.9.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Επίσης, σε έρευνα που έγινε σε σταβλική εγκατάστασή του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο -8- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -160- εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

Περισσότερα Άρθρα

Θρήνος στη Στυλίδα για 49χρονο πατέρα δύο παιδιών, που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το πρωί της Κυριακής στη Στυλίδα η είδηση για το τραγικό χαμό στην άσφαλτο του Νίκου Δουλδούρη, καθώς λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στη διασταύρωση της Βι.ΠΕ. Λαμίας. Ο άτυχος 49χρονος κινούταν κανονικά στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, με κατεύθυνση προς Λαμία, όταν ξαφνικά […]

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αργολίδα

Συνελήφθησαν, χθες (4.9.2021) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 23 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.