20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Τα αστρολογικά γεγονότα ωρών επόμενων ημερών θα σας φέρουν και πιο κοντά στους στόχους σας. Εργασία και οικονομικά ζητήματα θα απορροφήσουν τον περισσότερο χρόνο σας!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Στο πλευρό σας έχετε πολύ κόσμο που σας υποστηρίζει. Αυτό είναι κάτι που θα σας ενισχύσει σε όλα τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε σε όλους τους τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πολλές οι ερωτήσεις που θα σας γίνουν από κάποιον κοινωνικά γνώριμό σας. Μάλλον υπάρχει ένα υποβόσκον ερωτικό ενδιαφέρον. Ετοιμαστείτε για συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εσείς που έχετε σχέσεις εξ αποστάσεως θα σκεφτείτε από κοινού μια λύση, για να είστε πια μαζί μόνιμα. Σίγουρα η εργασία σας είναι κάτι που πρέπει να δείτε σοβαρά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μαζί με τον άνθρωπό σας μπορείτε να κάνετε πολλά. Οι οικονομικές δυναμικές και των δύο σας έχουν άνοδο. Επίσης, μην αφήνετε τους τρίτους να σας πλαισιώνουν με συμβουλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε έτοιμοι για να ξεφύγετε από τη μετριότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Υπάρχει ένα ψυχικό ταξίδι μπροστά σας που θα σας συμπληρώσει σε ό,τι σας υπολείπετε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν είστε έτοιμοι για να μπείτε σε ένα γάμο ή μια σοβαρή-επίσημη κατάσταση. Υπάρχουν από τη δική σας την μεριά πολλές και ανοιχτές καταστάσεις με το παρελθόν σας, που πρέπει να κλείσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μη σκέφτεστε τίποτα από τα παλιά. Είστε τώρα σε μια καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, που σίγουρα μπορείτε να δώσετε σε νέο κόσμο την ευκαιρία για να σας πλησιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αυτά που συμβαίνουν μέσα στην καθημερινότητα του ανθρώπου σας θα τα μάθετε σίγουρα αυτές τις ημέρες. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή προσεχώς σας επηρεάζει μόνο θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Είναι για εσάς τουλάχιστον απελευθερωτικό να ξέρετε ότι υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σας σχέση. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε και πιο σοβαρά τις επαγγελματικές σας δράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μπορεί να μην έχετε βρει ακόμη το πιο κατάλληλο ταίρι για εσάς και τα λεπτά σας συναισθήματα, αλλά το καλό είναι ότι τώρα μπορείτε να δώσετε παραπάνω χρόνο και βαρύτητα σε εργασία και σπουδές.

ΙΧΘΕΙΣ 20/02 – 20/03

Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην καθημερινότητά σας και μάλλον τώρα θα πρέπει και εσείς από τη δική σας την μεριά να ενεργοποιηθείτε. Πιθανόν και το ταίρι σας να έχει να σας πει κάτι σοβαρό.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Πώς θα αποκτήσετε χρήματα το 2019 ανάλογα με το ζώδιο σας

Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιό σας και δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να χειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, να μάθετε ποια είναι η σχέση σας με το χρήμα και πως θα το αποκτήσετε, ποιες μεθόδους θα ακολουθήσετε για να επενδύσετε, με ποιά ζώδια θα συνεταιριστείτε, ποιές χώρες σας ευνοούν για μετανάστευση. Επιλέξτε το ζώδιό […]

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μην αφήνετε τον όποιο σύντροφό σας να επεμβαίνει και τόσο πολύ μέσα στα οικονομικά και τα οικογενειακά σας ζητήματα. Εσείς ξέρετε καλύτερα πώς να τα διαχειριστείτε.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Κάποιες στιγμές αισθάνεστε μόνοι αλλά και ταυτόχρονα λυτρωμένοι. Είναι μια περίοδος και μέχρι το τέλος του μήνα, όπου θα κάνετε καταλυτικές […]