15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στην 29η έκθεση Agrotica θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας θα συμμετέχει στην 29η Agrotica η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της πόλης αποτελώντας για ακόµη µία χρονιά, το κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση που πραγματοποιείται ανά διετία, στον τοµέα των γεωργικών µηχανηµάτων, εξοπλισμού και εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, και µία από τις πέντε σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τοµέα στην Ευρώπη.

Με πλήθος επίκαιρων και στοχευμένων εκδηλώσεων και εντυπωσιακό αριθμό φιλοξενούμενων αγοραστών από το εξωτερικό (hosted buyers), η φετινή Agrotica αναμένεται να αποτυπώσει με τον πιο αξιόπιστο τρόπο, τον παλμό της αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης στη χώρα.

Παράλληλα, µέσω του καθιερωμένου Πανελλήνιου Συνεδρίου που οργανώνεται με τη συνεργασία της HELEXPO και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, η 29η Agrotica θα αποτελέσει πεδίο επιστημονικής συζήτησης σε θέματα που αφορούν εν γένει στον αγροτικό τομέα δίνοντας βήμα σε ειδικευμένους επιστήμονες να παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες μελέτες τους.

Οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου μας, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην παραπάνω έκθεση, θα πρέπει να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2751 0 67216 και 2751 0 63023. Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου.

Η Διευθύντρια
Αγγελική Δανοπούλου

Περισσότερα Άρθρα

Μια μοναδική συναυλία στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 7μμ το ΦΟΥΓΑΡΟ υποδέχεται σε μια μοναδική συναυλία 100 έφηβους μουσικούς που στηρίζουν τα κορυφαία σύνολα Minnetonka High School Symphony Orchestra από το Γυμνάσιο Μιννετόνκα. Το γυμνάσιο Μιννετόνκα είναι ένα από τα πιο σπουδαία γυμνάσια στην πολιτεία της Μινεσότα βάση του niche.com και εξακολουθεί να αναγνωρίζεται  μεταξύ των καλύτερων της […]

A. ΠΟΥΛΑΣ: «Δίνουμε ψήφο ανοχής όχι όμως αποδοχής της πολιτικής σας για την δημόσια υγεία»

Ο Ανδρέας Πουλάς κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου για την κύρωση δωρεών του Ιδρύματος «Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος και λοιπών διατάξεων μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: Ακούσαμε χθες τον Πρωθυπουργό της χώρας να τάζει στους νέους επίδομα για να εμβολιαστούν. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι η στρατηγική των προνομίων […]