19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σύσκεψη για θέματα Τουρισμού, έγινε στην Τρίπολη

Σύσκεψη για θέματα τουρισμού πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στην εν λόγω σύσκεψη, με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Άννας Καλογεροπούλου και υπηρεσιακών στελεχών, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα θέματα του DMO (Destination Management Organization) και του DMS (Destination Management System) της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως επίσης και η οργάνωση της συμμετοχής της σε εκθέσεις του εξωτερικού -στο Παρίσι και στο Λονδίνο, ειδικότερα- αλλά και άλλα ζητήματα.

Ακολούθησε τηλεδιάσκεψη του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τα στελέχη που υπηρετούν τα Γραφεία Τουριστικής Πληροφόρησης (infokiosks) της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στον Ισθμό της Κορίνθου, στο Ναύπλιο, στην Σπάρτη και στον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”.

Ο περιφερειάρχης κάλεσε τους εργαζόμενους στα εν λόγω γραφεία, πέρα από την πληροφόρηση των επισκεπτών της κάθε περιοχής, να καταγράφουν και ενδεχόμενα προβλήματα τα οποία επισημαίνουν οι επισκέπτες, ενώ συζητήθηκε επίσης η διοργάνωση ανά περιοχή ενημερωτικής εκδηλώσεων στις οποίες θα παρουσιάζονται οι διαπιστώσεις αυτές, αλλά και οι προοπτικές για την επόμενη περίοδο.

Περισσότερα Άρθρα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) αύριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και τον Δήμο Αιγιαλείας, για αύριο Πέμπτη 1η Ιουλίου, ενημερώνει η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΟΝΙΟΥ ΘΕΜΑ : Διαβίβαση Ημερήσιου Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ – Λήψη Μέτρων ΣΧΕΤ. : Το με αριθ. πρωτ. 2652/30-06-2021 έγγραφο της […]

Δωρεάν ΤΕΣΤ Ανίχνευσης Κορονοϊού στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, θα διεξάγουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, αύριο Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021, στο Ξυλόκαστρο. Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Αντιπτέραρχου Δέδε Βλάση) και θα διενεργούν rapid test από 09:30 έως 13:30 […]