18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Καθυστέρηση λόγου και ομιλίας-ειδικές μαθησιακές δυσκολίες» / Ημερίδα στο Ναύπλιο

Το κέντρο ειδικής αγωγής «ΛΟΓΟΣ & ΕΡΓΟ» σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, συνδιοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: «Καθυστέρηση λόγου και ομιλίας-ειδικές μαθησιακές δυσκολίες», το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Βουλευτικό» επί της οδού Σταϊκοπούλου στο Ναύπλιο.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των γονέων, των δασκάλων, των καθηγητών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου, σχετικά με τους τρόπους αναγνώρισης, πρόληψης και αντιμετώπισης της καθυστέρησης λόγου και ομιλίας καθώς και των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών όπως η δυσορθογραφία, η δυσγραφία και η δυσαριθμησία.

Το θέμα θα αναπτύξει η γνωστή αναπτυξιολόγος και παιδίατρος κυρία Ελένη Καραντανά, πλαισιωμένη από την λογοθεραπεύτρια κυρία Ιωάννα Καρδαμπίκη και το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό του κέντρου ειδικής αγωγής « Λόγος & Έργο»

Περισσότερα Άρθρα

Σχολεία: Πώς θα κάνουν τεστ οι μαθητές 16 και άνω και οι εκπαιδευτικοί

Προληπτικά τεστ για τους μαθητές άνω των 16 ετών και τους εκπαιδευτικούς εισηγείται το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να  ανοίξουν τα σχολεία. Πρόθεση του υπουργείου Παιδείας, όπως εκφράστηκε και στη συνεδρίαση με τους ειδικούς παρουσία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως είναι να ανοίξουν τα σχολεία άμεσα και στον προγραμματισμένο χρόνο δηλαδή στις 8 ή στις 11 […]