28 °C Argos, GR
2 Οκτωβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μπορεί να είστε διπλωματικοί στο λόγο σας αλλά και συγκαταβατικοί σε αυτά που κάνετε, όμως επί του παρόντος το κάνετε όλο αυτό για να μάθετε αλήθειες και γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το ιδιαίτερο άτομο που σας αφορά από το τέλος του Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να σας πλησιάζει πολύ περισσότερο και να σας μιλάει για όλα αυτά που και εσείς θέλετε να ακούσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δεν έχετε σκοπό να αλλάξετε χαρακτήρα ή ρόλο μόνο και μόνο για να είστε πιο συμβατοί με το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Πιθανόν και να πρέπει να γίνετε συνολικά πιο αυστηροί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η εργασία σας είναι κάτι που θα φέρει εκπλήξεις αλλά και ασφάλεια. Συγκεντρωθείτε αυτό το διάστημα μόνο σε καταστάσεις και άτομα που συνάδουν με το χαρακτήρα σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είστε ανάμεσα σε ερωτικά διλήμματα, λογική και εμμονές. Ολο αυτό το συνονθύλευμα εντέλει θα σας φέρει κοντά σε άτομα που αξίζουν την προσοχή και την αγάπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι ερωτικές μοναξιές τείνουν να λήξουν. Οι αλλαγές που έρχονται στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή θα σας φανερώσουν και αξιόλογες νέες προσωπικότητες.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Θα χρειαστεί να ανεβάσετε περισσότερο τις ταχύτητές σας! Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείτε. Μια νέα αγάπη περιμένει και τους ελεύθερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Για τους δικούς σας λόγους ζηλεύετε πάρα πολύ! Αυτό έχει αρχίσει και δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σας. Καλύτερα να μιλήσετε και να βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Είστε αποφασισμένοι να κλείσετε όλες τις παλιές σας εκκρεμότητες και να δώσετε χρόνο και χώρο σε άτομα που δείχνουν ότι μπορούν να σας σεβαστούν και εμπιστευτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Σταδιακά και μέσα στον Οκτώβριο θα σας εκδηλωθούν αισθήματα από ένα άτομο που ίσως και να μην το γνωρίζετε τόσο καλά. Ακούστε και προσέξτε τις απαντήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Έχετε κάνει πραγματικά κατάληψη στην καρδιά και στο μυαλό κάποιου! Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα μιλήσετε και θα συναντηθείτε, με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Χρειάζεστε μια συνολική ανανέωση! Το σύμπαν σάς υποστηρίζει σε όλα τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε. Οι σχέσεις που έχουν φτάσει σε αδιέξοδο θα πρέπει να τροποποιηθούν.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μια ήρεμη ημέρα, όπου και θα δείτε από τη μεριά του συντρόφου σας μια παραπάνω εκδήλωση συναισθημάτων. Σίγουρα κάτι θετικό σας επιφυλάσσει τις ερχόμενες ημέρες. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μέχρι να φύγει ο Αιγόκερως, εσείς θα έχετε έρθει σε μια πιο καλή επικοινωνία με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Σε όλα αυτά, […]

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου

Κριός Θα χρειαστεί να κοπιάσετε και να δείξετε ωριμότητα, για την επιτυχία Ο δικός σας Άρης σε όψη με τον Κρόνο ζητάει από σας να οργανώσετε και να μελετήσετε κάθε λεπτομέρεια, για να πραγματοποιήσετε συλλογικά σχέδια και κοινά όνειρα μαζί με φίλους ή με μια ομάδα εργασίας. Η Αφροδίτη από το απόγευμα της Τρίτης δείχνει μυστικές […]