18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ολοκληρώνεται σήμερα η διανομή προς τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στην Αργολίδα

Συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα χθες Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, από την Π.Ε. Αργολίδας, η τρίτη διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων για το 2022 σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διανομής -που ξεκίνησε την Τρίτη 20 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, σε όλους τους δήμους της Αργολίδας- θα διατεθούν από την Π.Ε. είδη παντοπωλείου, τυριά, μαναβική και είδη βασικής υλικής συνδρομής, σε συνολικά 2.472 άτομα.

Σήμερα Πέμπτη ειδικότερα, η διανομή γίνεται στους Δήμους Άργους – Μυκηνών, Επιδαύρου και Ερμιονίδας.

Σημειώνεται ότι ενδεχόμενη περίσσεια των ειδών, μετά την ολοκλήρωση της διανομής, κατευθύνεται σε ευαγή ιδρύματα με σχετική απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Περισσότερα Άρθρα

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων

Μαθητές και μαθήτριες των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων παίρνουν και πάλι τις θέσεις τους στις τάξεις τους. Με εξαίρεση τις δομές της Ειδικής Αγωγής, που δεν έχουν διακόψει τη δια ζώσης λειτουργία τους φέτος, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γενικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επιστρέφουν στα θρανία τους μετά από μία δίμηνη διακοπή, που «υπαγορεύθηκε» […]