13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκτροπή οχήματος στο δρόμο για Δερβενάκια

Εκτροπή ενός οχήματος στην Παλαιά Εθνική Οδό Άργους – Κορίνθου κοντά στα Δερβενάκια εντός των διοικητικών ορίων της Αργολίδας, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο.

Το όχημα με κατεύθυνση το Άργος έκλεισε προς στιγμής το ρεύμα προς Κόρινθο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Τμήματος Τροχαίας Άργους που απομάκρυνε το όχημα από το δρόμο.

Από την σύγκρουση δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Περισσότερα Άρθρα

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα, για την εορτή της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Η 28η Οκτωβρίου συμπυκνώνει τις μνήμες, τα βιώματα και τις αξίες που καθοδήγησαν πάντοτε τον εθνικό μας βίο και σηματοδοτεί μια ημέρα ορόσημο αποφασιστικότητας και προσήλωσης στην ενσυνείδητη επιλογή του δικαίου.  Το «ΟΧΙ» και η ομόθυμη απόφαση μιας μικρής χώρας για αγώνα μέχρις εσχάτων και αντίσταση κατά του φασισμού και του ολοκληρωτισμού ξάφνιασε όλο τον […]

ΕΠΣ Αργολίδας: Κληρώσεις του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 κατηγορίας

Την Τετάρτη 30/8/2023 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, θα γίνουν οι κληρώσεις του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 κατηγορίας περιόδου 2023-2024.