21 °C Argos, GR
1 Οκτωβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλά μάλλον αυτά που δεν καταλαβαίνετε και που συντελούνται γύρω σας. Από την καινούργια εβδομάδα θα βρείτε μια άκρη με ένα οικονομικό – εργασιακό θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Περιμένετε κάποιον να σας δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση σε όλα αυτά που προ καιρού είχατε παρατεταμένα συζητήσει. Σίγουρα θα υπάρξουν μόνο θετικές ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θα καταλήξετε τελικά να είστε μόνοι αυτό το διάστημα καθώς κανείς από όλους αυτούς που τόσο καιρό σας πολιορκούν δεν σας ταιριάζει. Τουλάχιστον δεν θα κάνετε εκπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η θέση σας είναι λεπτή και μάλλον θα πρέπει να είστε άκρως προσεκτικοί για τις όποιες προσεγγίσεις θα έχετε από δύο άτομα που ήδη έχουν δηλώσει τα ερωτικά τους συναισθήματα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είστε μέσα σε βαθιές και ώριμες σκέψεις για το αν πρέπει να κινηθείτε πρώτοι σε αυτήν την καινούργια γνωριμία, ή απλά να περιμένετε από την άλλη πλευρά τις προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Από όλα αυτά που έχετε πει στον άνθρωπό σας, έχει καταλάβει τα μισά, ίσως και λιγότερα. Αυτό είναι και κάτι που θα το αντιληφθείτε μέσα στο επόμενο διάστημα και μέσα από την παθητικότητά του.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Θα φτάσουν στα αυτιά σας, λίαν συντόμως, κουτσομπολιά από μια παλιά σας ερωτική ιστορία. Μην κάνετε ακόμη κάτι επικοινωνιακά παράτολμο. Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Το συντροφικό σας έτερο έχει κάποια οικονομικά προβλήματα που το επηρεάζουν αρκετά στη σκέψη και στην όποια διάθεσή του γι’ αυτήν τη σχέση που διατηρείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν θα σταματήσετε εσείς την πρόοδο και την καθημερινότητά σας για να ασχοληθείτε και πάλι με την παρελθούσα σχέση σας, που έχει ήδη απομυθοποιηθεί στα μάτια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μην παίζετε παιχνίδια με το πρόσωπο που σας έχει δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Το έχει ήδη καταλάβει, αλλά λόγω διακριτικότητας ακόμη δεν έχει ανταπαντήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εσείς να περιμένετε επανασυνδέσεις και φρέσκιες προτάσεις γύρω από τα εργασιακά σας. Φροντίστε κάθε απάντηση και δράση σας να είναι η σωστή για εσάς και μόνο.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Τίποτα δεν μπορεί να διαπεράσει την ερωτική σας άμυνα. Μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει, σίγουρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο έπακρον με τους πάντες.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

Κριός  Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας στο επίκεντρο. Ο σύντροφος και η οικογένειά σας χρειάζονται την προσοχή σας και μαζί τους μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές. Να επικοινωνήσετε και να συζητήσετε με όμορφη παρέα φίλων και να κατακτήσετε κοινούς στόχους και όνειρα. Μεγαλύτερη προσοχή την Κυριακή από το μεσημέρι και μετά. Ταύρος    Το Σάββατο είναι […]

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

Κριός Είναι ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό δεδομένων και πεπραγμένων στα επαγγελματικά, θέτοντας τους επόμενους στόχους σου, οργανώνοντας μεθοδικά την δράση σου, ξεκινώντας και ό, τι καινούργιο έχεις κατά νου, εξετάζοντας και πιθανές προτάσεις για συνεργασία, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο. Εξαιρετική και για θέματα υγείας και φυσικης κατάστασης, οπότε άσε τις δικαιολογίες […]