18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 51χρονος που είχε σχέσεις με 14χρονη

Χειροπέδες σε έναν 51χρονο Πατρινό πέρασαν τη Δευτέρα αστυνομικοί, καθώς κατηγορείται για σχέσεις με ανήλικη!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν η μητέρα 14χρονης, που μένει στην Πάτρα, κατήγγειλε στις αρχές πως ο 51χρονος είχε σχέσεις μαζί της, καθώς όπως όλα δείχνουν η γυναίκα είχε διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβαινε στην κόρη της.

Η υπόθεση έφθασε στις δικαστικές αρχές και άμεσα ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 51χρονο, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει συγγενικές σχέσεις με την ανήλικη και άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας τον συνέλαβαν.

Ο 51χρονος κατηγορείται για γενετήσεις πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου.

Πηγή: tempo24.news

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στο Σικάγο

Ο φερόμενος ως δράστης της πολύνεκρης επίθεσης εναντίον παριστάμενων στην παρέλαση της 4ης Ιουλίου κοντά στο Σικάγο συνελήφθη, ανέφερε χθες Δευτέρα το απόγευμα (τοπική ώρα) στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Chicago Sun-Times, επικαλούμενη πηγή προσκείμενη στην αστυνομία. Ο 22χρονος «τέθηκε υπό κράτηση χωρίς κανένα επεισόδιο», σύμφωνα με την πηγή που επικαλέστηκε η εφημερίδα της αμερικανικής μεγαλούπολης. […]

Σύλληψη ατόμου με ναρκωτικά στο Ναύπλιο

Συνελήφθη, χθες (18.9.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 42χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.