20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μνημόσυνο για τους Μικρασιάτες την Κυριακή στη Νέα Κίο

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στο Ναό της Θεομάνας Νέας Κίου, μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, θα τελεστεί το ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ, εκ μέρους της Επιτροπής Μνήμης Νέας Κίου, για όσους έπεσαν κατά τη Μικρασιατική εκστρατεία, για όσους δολοφονήθηκαν άδικα κατά τη Μικρασιατική καταστροφή, αλλά και γι’ αυτούς που αναπαύονται στη Μικρασία, κι ακόμη για όσους έφυγαν με την πίκρα της προσφυγιάς, αλλά κατάφεραν να στήσουν νέες πατρίδες, αντάξιες αυτών που έχασαν.

Ακολουθεί στις 10.30 π.μ., η επίσημη Επιμνημόσυνη δέηση, από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Νέας Κίου.

Ας είμαστε όλοι εκεί!!

Γιατί φέτος ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ!

Περισσότερα Άρθρα

Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Συνδυασμού ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός σας προσκαλεί να τον τιμήσετε με την παρουσία σας, την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 στην Πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο, στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Συνδυασμού μας. ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ!

Φολέγανδρος: Στην Νάξο με σκάφος του Λιμενικού ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος που πέταξε την άτυχη Γαρυφαλλιά από τα βράχια της Φολεγάνδρου, μεταφέρεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Νάξου με πλωτό σκάφος του Λιμενικού. Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες οδηγείται από τους αστυνομικούς στην Εισαγγελία προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «o […]