17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πτώση αυτοκινήτου στον Ερασίνο στη Νέα Κίο

Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου τζιπ έπεσε τη νύχτα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου στον Ερασίνο στη Νέα Κίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα οδηγούσε μια γυναίκα η οποία για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε μέσα στο ποτάμι.

Για καλή της τύχη η οδηγός είχε ανοικτό το παράθυρο και μπόρεσε και βγήκε σώα και ασφαλής χωρίς τραυματισμό ενώ το αυτοκίνητο βούλιαξε εξ ολοκλήρου.

Σήμερα στο σημείο βρέθηκε δύτης και αυτοκίνητο της οδικής βοήθειας “KOTSANIS” όπου με την χρήση γερανού ανέσυραν το όχημα από τον Ερασίνο.

Περισσότερα Άρθρα

Η εορτή των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Κατσίγκρι

Με θρησκευτική λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο ομώνυμο Βυζαντινό παρεκκλήσιο στον Άγιο Αδριανό (Κατσίγκρι) του Δήμου Ναυπλιέων. Το εκκλησάκι των Αγίων ανήκει εκκλησιαστικά στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Αγίου Αδριανού (Κατσιγκρίου). Την παραμονή της εορτής Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 εψάλει Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

40ημερη επιμνημόσυνη δέηση Μαρίνας Οικονόμου την Κυριακή 3 Ιουλίου στον Ι.Ν Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου 

Είναι γεγονός πως κάποια γεγονότα στη ζωή μας στιγματίζουν και αφήνουν πίσω ανοιχτές πληγές και αβάσταχτο πόνο. Προκαλούν θλίψη, πένθος και πολλές φορές άρνηση αποδοχής μιας δυσάρεστης κατάστασης ιδίως όταν πρόκειται για την απώλεια ενός αγαπημένου μας προσώπου. Οι νωπές ακόμα αναμνήσεις, η προσωπική πορεία ενός νέου ανθρώπου που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή […]