18 °C Argos, GR
24 Σεπτεμβρίου 2022

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου στον Αγιασμό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άργους

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου Δικηγόρος, π. Πρόεδρος του ΚΕΘΙ, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΔΔΑΔ, Πιστοποιημένη Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων και Πολιτεύτρια ΝΔ Αργολίδας παραβρέθηκε, όπως κάθε χρονιά, στον αγιασμό του Ειδικού δημοτικού σχολείου Άργους και κατόπιν έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα, με την καθιερωμένη τελετή του αγιασμού, για 1.341.985 μαθητές και μαθήτριες,όλων των σχολικών βαθμίδων, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς. Ευχή όλων μας να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά αλλά και δέσμευσή μας, γονέων και εκπαιδευτικών, να συμβάλλουμε δημιουργικά, κόντρα στις όποιες αντιξοότητες, για ένα καλύτερο μέλλον. Από όποια θέση και αν βρίσκεται ο καθένας και η καθεμία μας, οφείλουμε να είμαστε καθημερινά παρόντες και παρούσες στις μικρές και μεγάλες ανάγκες που τυχόν παρουσιαστούν και αρωγοί στην προσπάθειά τους για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους όπου, για άλλη μια χρονιά, είχα την χαρά να βρεθώ σήμερα. Συνάντησα ανθρώπους χαμογελαστούς, με ανοιχτή την αγκαλιά τους που με πολύ αγάπη επιτελούν ένα δύσκολο αλλά συνάμα και τόσο σημαντικό έργο. Τα παιδιά με ειδικές δεξιότητες δεν ανήκουν σε έναν άλλο κόσμο, είναι μέρος της κοινωνίας μας και είναι υποχρέωσή μας να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την καλύτερη δυνατή ένταξή τους σε αυτή αλλά και την στήριξη των οικογενειών τους, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις τους. Δεν κλείνουμε τα μάτια, δεν εφησυχάζουμε και αναζητούμε τις βέλτιστες λύσεις, τόσο ως πολιτεία όσο και ως κοινωνία, έχοντας μεταξύ των προτεραιοτήτων μας την εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές δεξιότητες.

Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Άργους όλα τα ανωτέρω μετουσιώνονται σε πράξη χάρη στην εξαιρετική δουλειά και στις άοκνες προσπάθειες του διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Πασπαλιάρη και των ακούραστων συνεργατών του στο εκπαιδευτικό και μη προσωπικό, στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια.

Για άλλη μια φορά πήρα δύναμη και αναθεώρησα πολλά από όσα θεωρούσα σημαντικά και δύσκολα.

Καλή σχολική χρόνια σε όλες και όλους, μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς!!!»

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρή 83χρονη στην παραλία του Τολού

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, χθες, μεσημβρινές ώρες, από την παραλία του Τολού, μια 83χρονη γυναίκα (ημεδαπή) στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες της περιοχής, ενώ από πλήρωμα του ΕΚΑΒ Αργολίδας διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στη συνέχεια, η σορός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας/Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου. Από […]

Νέα έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας σήμερα για την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση

Νέα έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας σήμερα για την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση Νέα έκτακτη, κεκλεισμένων των θυρών, συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με αντικείμενο την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε η νορβηγική διπλωματική αποστολή με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter. «Αθώοι άμαχοι συνεχίζουν να σκοτώνονται και να τραυματίζονται. Επαναλαμβάνουμε: κατάπαυση πυρός. […]