19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου σβήνει τα διακοσμητικά φώτα λόγω ενεργειακής κρίσης

Την αναστολή της σαββατιάτικης φωταγώγησης της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου με τον γαλάζιο διακοσμητικό φωτισμό, από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα ανακοίνωσε η Εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις σημαντικών εθνικών ή διεθνών επετείων, κατά τις οποίες η Ζεύξη θα φωταγωγείται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας «Είναι βέβαιο ότι η εικόνα της φωταγωγημένης Γέφυρας θα μας λείψει τα Σαββατόβραδα του χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα θα μας υπενθυμίζει ότι η «θυσία» αυτή επιβάλλεται από τις περιβαλλοντικές και διεθνείς περιστάσεις». Για τους πιο πάνω λόγους, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει να προσαρμόζεται έγκαιρα σε νέα δεδομένα και καταστάσεις, με σεβασμό στις ανθρώπινες και περιβαλλοντικές προτεραιότητες.

 

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Ο εσωστρεφής κι ο εξωστρεφής

Μου διηγούνταν φίλος ΣΥΡΙΖΑίος (ναι έχω και πολλούς τέτοιους) ότι λίγο πριν τις εκλογές του 2019 έλεγε στους πρωτοκλασάτους της Κουμουνδούρου ότι θα χάσουν και κείνοι τον πρόγκιζαν. «Μα καλά, δεν βλέπετε τι γίνεται εκεί έξω; Πάμε για ήττα» τους έλεγε. Και κείνοι του απαντούσαν «άσε καημένε, σιγά μην ξέρεις εσύ περισσότερα από τον Βερναρδάκη». […]

ΕΚΑΒ: Έκκληση αποφυγής μη απαραίτητων μετακινήσεων λόγω παγετού.

Λόγω του αυξημένου παγετού που σημειώνεται σε αρκετές περιοχές του νομού Αττικής αλλά και άλλων νομών της χώρας, συνεπεία των σφοδρών χιονοπτώσεων της κακοκαιρίας «Ελπίς», απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις. Λόγω του έντονου παγετού ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές αλλά και νυκτερινές ώρες είναι αυξημένος ο κίνδυνος πτώσεων και […]