18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έδεσαν άλογο με σχοινί και το έσερναν με αγροτικό

Λίγες μόνο ημέρες μετά το περιστατικό με το γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε στα Ιωάννινα και τελικά θανατώθηκε, μια νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου έρχεται στην επικαιρότητα.

Πρόκειται για ένα άλογο, το οποίο άγνωστος έδεσε με σχοινί και έσερνε με αγροτικό αυτοκίνητο, στην επαρχιακή οδό Μυκόνου – Άνω Μεράς, στο ύψος της Φτελιάς. Το άτυχο ζώο φαίνεται να τρέχει λαχανιασμένο πίσω από το όχημα, ενώ δίπλα του περνούν αυτοκίνητα.

Το βίντεο, το οποίο τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, δημοσίευσε το Δίκτυο για την Προστασία της Άγριας Ζωής SaveWild, ενώ ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας σχόλια οργής από τους πολίτες.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη για την υπόθεση.

Περισσότερα Άρθρα

Γιώργος Γαβρήλος- Η Αργολίδα φτωχαίνει και ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφίζεται

Η επίσκεψη του  κ. Μητσοτάκη στην Αργολίδα δεν έδωσε καμία απάντηση στα συσσωρευμένα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, του κόσμου της μισθωτής εργασίας, των εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών. Τα αναπτυξιακά ελλείμματα, που σχετίζονται με τις μεταφορές (οδικό δίκτυο, σιδηρόδρομος, θαλάσσιες μεταφορές), τη βιωσιμότητα του πρωτογενούς τομέα (αρδευτικά έργα, μείωση του κόστους καλλιέργειας), τη στήριξη του κοινωνικού […]

Πυροβόλησε διανομέα για την παράδοση του καφέ

Ένα αδιανόητο περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα στο Γαλάτσι, όταν πελάτες διαπληκτίστηκαν με διανομέα για την παράδοση καφέ και στη συνέχεια ένας από αυτούς πυροβόλησε προς το μέρος του, χωρίς ευτυχώς να τον πετύχει. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο διανομέας κλήθηκε να πάει μία παραγγελία σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι. Οι πελάτες ζήτησαν από τον διανομέα […]