1ο διήμερο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Taste Of Loutraki, The Corinthian Food Festival, που διοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, το Σύλλογο Επισιτιστών «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», το Επιμελητήριο Κορινθίας και την εταιρεία Τουριστικού Μάρκετινγκ “Respond on Demand”, υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου
– 10:00-10:30 Προσέλευση
– 10:30 με 11:30: – Παρουσίαση του Project και περιγραφή του Φεστιβάλ και των σκοπών του. Σύντομοι χαιρετισμοί.
– 11.30 με 12.30 WORKSHOP ΕΛΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ από την κα. Μαριάννα Δεβετζόγλου (Olive Oil Sommelier & Consultant EVOO educator & ambassador)
– 12:30 με 13:30 – WORKSHOP ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑΣ από τον κ. Παπαγιαννακόπουλο Πάνο (Agriculturist – Food Technology Master in Viticulture & Oenology Papagiannakopoulos Winery)
Kυριακή 4 Σεπτεμβρίου
– 10:00-10:30 Προσέλευση
-10.30 με 11.30 ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ από τον κ. ΜΑΖΟ ΓΙΩΡΓΟ (Golden Black – Organic Black Corinth Raisins dried under shade)
– 11.30 με 12.30 ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ – ΒΛΑΧΑ ΑΕ. από το EXPERIENCE PERAHORA
– 12.30 με 13.30 ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ KΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΜΠΥΡΑΣ από τον κ. Ντιγκιρλάκη Χαράλαμπο (Canal Dive -Κορινθιακή Ζυθοποιΐα Α.Ε)