12 °C Argos, GR
3 Φεβρουαρίου 2023

VALENCIA C.F. ACADEMY GREECE NAFPLION / Ξεκινάει άμεσα μακρόχρονη συνεργασία με την ακαδημία της ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η ακαδημία μας (σύλλογος ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ισπανία και την Ευρώπη, την Valencia C.F.

Με αυτήν την συνεργασία, η ακαδημία μας ξεκινά έναν κύκλο επιμόρφωσης, παροχής τεχνογνωσίας και ανταλλαγής απόψεων με τους υπεύθυνους και προπονητές της Valencia C.F., με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη προπόνηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη βελτίωσή τους και την καλύτερη εξέλιξή τους κατά την διάρκεια εκπαίδευσής τους στη σχολή μας.

Ο ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ είναι ένας νεοσύστατος αθλητικός σύλλογος στην Αργολίδα.

Στη Σαμοθράκη βρέθηκε μπάλα του 275-250 Π.Χ. Η ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ παίζονταν κυρίως από άντρες αλλά σε αυτήν εξασκούνταν και οι γυναίκες.Η μπάλα ήταν φτιαγμένη από κομμάτια δέρματος ραμμένα μαζί με εντόσθια ζώων!

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου FIFA αναγνωρίσει την επίσκυρο ως μια από τις πρώτες μορφές ποδοσφαίρου.

Η Valencia CF Είναι μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες της Ισπανίας με 101 χρόνια λειτουργίας και μία από τις σημαντικότερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το παρατηρητήριο της UEFA την αξιολόγησε ως την 5η καλύτερη ακαδημία στην Ευρώπη την χρονιά που μας πέρασε.

Μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου υπήρξαν μέλη της.

Από τις τάξεις της ομάδας έχουν βγει αλλά και περάσει πολλά μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κανιθάρες, Ντάβιντ Σίλβα, Βίγια, Μεντιέτα, Αϊμάρ, Μάτα, Αγιάλα, Αλμπιόλ, Ίσκο, Μαρτσένα, Χοακίν, Μπαράχα, Πάλοπ, Αλμπέλδα, Κέμπες, Άλμπα, Ανγκούλο, Οταμέντι, Μιγιάτοβιτς, Ορτέγα, Πελεγκρίνο, Ρομάριο, Μοριέντες, Νεγκρέδο, Ντεσάν, είναι μόνο λίγοι από τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν αυτή την φανέλα. Παράλληλα, τα «φυτώρια» του συλλόγου, γνωστά ως «Πατέρνα», είναι μια από τις διασημότερες και πιο παραγωγικές ακαδημίες ποδοσφαίρου στον κόσμο, εξάγοντας πολλούς και μάλιστα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως DavidSilva, JordiAlba, JuanBernatVelasco, JoséLuisGayà, PacoAlcácer, RaúlAlbiol,  MiguelÁngelAngulo, GaizkaMendieta, JavierFarinós,Fernando, AndrésPalopand David Albeldaamongothers.

Η Βαλένθια έχει σχεδιάσει και οργανώσει, ένα ποδοσφαιρικό σχολείο, ένα δομημένο πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εξέλιξης παιδιών από 4 έως 18 ετών, για αγόρια και κορίτσια:

 • GrassrootsProgram

Junior Bats (4-5 ετών) – Stage 1 (6-10 ετών) – Stage 2 (11-15 ετών) – Stage 3 (16-18 ετών),

 • Σχολή Τερματοφυλάκων,
 • Πρόγραμμα Ατομικών Προπονήσεων,
 • Επισκέψεις προπονητών της Valencia CF AcademyGreece
 • EliteDevelopmentProgram (Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ταλαντούχων Ποδοσφαιριστών). H Valencia CF AcademyGreece έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για τη Valencia CF.

Το προπονητικό μας πρόγραμμα θα είναι ταυτόσημο με την προπονητική μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια:

 • 3-ετές προπονητικό πρόγραμμα της Valencia C.F.,
 • 4προπονητικά Σεμινάρια σε κάθε σεζόν για την εκπαίδευση των προπονητών κάθε ακαδημίας στην μεθοδολογία της Valencia C.F. Academy
 • 8 Online Προπονητικά Σεμινάρια με τους υπεύθυνους του προπονητικού προγράμματος της Valencia CF ώστε να υπάρχει συνεχή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια της χρονιάς,
 • Τεχνικό ταξίδι στην Ακαδημία της Valencia C.F. Ένα ετήσιο ταξίδι των τεχνικών διευθυντών των συνεργαζόμενων ακαδημιών ποδοσφαίρου κάθε χώρας στην Ακαδημία της Valencia CF,

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών για παιδιά, αλλά και καταξιωμένοι συνεργάτες,  υποστηρίζουν την λειτουργία μας και εγγυώνται την σοβαρότητα και την αξιοπιστία που συνεπάγεται η οργάνωση μιας ποιοτικής ποδοσφαιρικής Ακαδημίας σύμφωνα με τα πρότυπα της Valencia CF Academy.

Οι στόχοι μας:

 1. Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και ποιοτική Ακαδημίαμε πρότυπο την Ακαδημία της Valencia CF,
 2. Η κοινωνικοποίηση των παιδιών μαςμέσα από το ποδόσφαιρο.

Να δημιουργήσουμε νέους και υγιείς φιλάθλους μέσα από την Ακαδημία, να φέρουμε οικογένειες και παιδιά στην ακαδημία μας,

 1. Να ανακαλύψουμε και να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ακολουθήσουν το Valencia CF InternationalPathway, να παίξουν στην Βαλένθια ή σε ομάδες υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, να τους προετοιμάσουμε για μια επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα.
 2. Να συμμετάσχουμε σε ποδοσφαιρικές εκδηλώσειςμε διεθνή και πανελλήνιο χαρακτήρα (Σεμινάρια, Προπονητικά Camp, Καλοκαιρινά Προγράμματα, κ.α.) στηριζόμενοι στην πολυετή εμπειρία της Valencia CF και στο δίκτυο των Σχολών της.
 3. Η Ακαδημία να είναι υγιής διοικητικά και οικονομικά.

Η ακαδημία μας  VALENCIAC.F. ACADEMY GREECE NAFPLION παρέχει ασφάλιση σε όλους τους αθλητές της, σε  περίπτωση ατυχήματος ενώ στις εγκαταστάσεις της  υπάρχει πάντα ο αναγκαίος απινιδωτής.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στα τηλέφωνα :

6938999996  Βασίλης  Λάσκαρης 

Σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη παρέα των σχολών ποδοσφαίρου της Βαλένθια μιας ομάδας με μακριά παράδοση στην εκπαίδευση και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών παγκόσμια.

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ναυπλιέων: Αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων: Στην ουσία είναι δύο έργα που θα αναβαθμίσουν την αθλητική κοινότητα αλλά και θα ξυπνήσουν μνήμες σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο, αφού περιμένουν να ξαναγεννηθεί και να ζήσει στιγμές του παρελθόντος ένα γήπεδο που όλοι έχουν αναμνήσεις απ’ αυτό. Όπως λοιπόν έχετε καταλάβει όλοι, το ένα […]

Ναύπλιο: Υπογράφηκε η σύμβαση για τα έργα στο κολυμβητήριο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics & vids)

Η σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό του κολυμβητηρίου Ναυπλίου υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου , Παναγιώτη Νίκα και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ, Μαρία Ράλλη, παρόντος του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.  Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε -παρουσία επίσης του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου και του αρμόδιου για τον Αθλητισμό αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Μαντζούνη- προγραμματική σύμβαση ύψους 80.000 ευρώ για […]