17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο γιατρός Βασίλης Βασιλόπουλος αποχωρεί από την παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”

Με το παρόν Δελτίο Τύπου θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αποχώρησή μου από την Δημοτική Παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» της οποίας ηγείται ο κ. Δημήτρης Κωστούρος.
Οι λόγοι της παραίτησής μου αναφέρονται αναλυτικά στην επιστολή παραίτησης την οποία του έχω αποστείλει και την οποία σας επισυνάπτω.

Είναι για εμένα ηθικά αυτονόητη και η παραίτησή μου από μέλος της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου, θέση την οποία κατείχα ως προταθείς από την Δημοτική Αρχή. Για τον λόγω αυτό απέστειλα ανάλογη επιστολή και στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου κ. Τάσο Ζαφείρη.

Θεωρώ αναγκαίο να αναφέρω ότι, παραμένω πάντοτε στην διάθεση των συνδημοτών μου για κάθε τι που θα μπορώ να φανώ χρήσιμος και ότι η διακοπή κάθε συνεργασίας με την παρούσα δημοτική αρχή δεν συνεπάγεται και την διακοπή της εθελοντικής μου προσφοράς στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με την παράκληση, στον βαθμό που το κρίνετε χρήσιμο, να ενημερώσετε το αναγνωστικό σας κοινό.

Ευχαριστώ

Ναύπλιο, 29 Αυγούστου 2022
Βασίλης Βασιλόπουλος
Ιατρός

Περισσότερα Άρθρα

Έγγραφη διαμαρτυρία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Χθες, 11/12/2023, Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαμαρτυρήθηκαν έξω από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις ολόκληρης της Χώρας, για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος μας Γεώργιος ΛΥΓΓΕΡΙΔΗΣ. Η απάντηση της Κυβέρνησης, ενώ ο ΓΙΩΡΓΟΣ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ήταν να εξαγγείλει “ξαναζεσταμένα” μέτρα  που φτάνουν στα όρια της κοροϊδίας. Από την πλευρά μας οι […]

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στο Άργος λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 2696/99 (ΦΕΚ τ.Α΄-57) «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με Ν.3542/2007 και Ν.3710/2008. 2. Τις διατάξεις του άρθρου 11 του Π.Δ. 141/91 (ΦΕΚ τ.Α΄-58/30-04-1991) «Αρμοδιότητες οργάνων και υπηρεσιακές ενέργειες προσώπων Υ.Δ.Τ. σε θέματα οργάνωσης Υπηρεσιών» 3. […]