17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μεταβολές λόγω καιρού στο πρόγραμμα της ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2022

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ”  θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης ότι λόγω των καιρικών συνθηκών (προγνώσεις της meteo για τον καιρό των επόμενων ημερών στο Ναύπλιο) επέρχονται οι παρακάτω μεταβολές στο πρόγραμμα της “Ναυτικής Ναυπλιάδας ΄22”.

· Η συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου που δεν πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 21 Αυγούστου στην πλατεία Φιλελλήνων λόγω καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου.

· H θεατρική παράσταση “Αχ… Μαρία” της “Αργολικής Πρότασης” που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα αναβάλλεται. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία παρουσίασής της.

· Ο θαλάσσιος περίπατος στον Αργολικό Κόλπο με το σκάφος “Μανταλένα” θα πραγματοποιηθεί όπως στο αρχικό πρόγραμμα αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου. Παρακαλούνται όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν στον θαλάσσιο περίπατο να βρίσκονται στον χώρο του “Π” Ναυπλίου από τις 20.00 το βράδυ της Τρίτης.

· Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης 24 Αυγούστου στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα με μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στο Βουλευτικό Ναυπλίου.

Ανάγκα και θεοί πείθονται… 

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησαν στην Αργολίδα οι αιτήσεις των πληγέντων από τις πλημύρες

Για την καλύτερη και λειτουργικότερη εξυπηρέτηση των πληγέντων από τα πλημμυρικά φαινόμενα που έλαβαν χώρα στις 06-09-2023 και επλήγησαν οι περιοχές α ) Δήμου Επιδαύρου β) Δήμου Ερμιονίδας,  η Π.Ε. Αργολίδας ενημερώνει ότι: Oι ενδιαφερόμενοι, που υπέστησαν ζημιά, σε επιχειρήσεις και σε αγροτικές ή κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις μπορούν να προσέρχονται καθημερινά 9:00 – 13:30, για να […]

Νίκος Ταγαράς: Νέος, σύγχρονος πολεοδομικός σχεδιασμός για το Λουτράκι

Περιβαλλοντική έγκριση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λουτρακίου – Περαχώρας «Για το Λουτράκι θεσμοθετείται ένας νέος, σύγχρονος και επίκαιρος πολεοδομικός σχεδιασμός. Επιλύουμε μια χρονίζουσα εκκρεμότητα και ανοίγουμε τον δρόμο της ανάπτυξης στον αστικό, περιαστικό και αγροτικό χώρο, με σεβασμό και μέριμνα προστασίας στο περιβάλλον και την πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά […]