19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Χρυσή» η Τζένγκο στο Μόναχο

Η Ελίνα Τζένγκο επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που «γέννησε» με την εμφάνιση της στα προκριματικά της Πέμπτης (18/8), χαρίζοντας στην Ελλάδα το τέταρτο της χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου. Στον τελικό του ακοντισμού, η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ εκτόξευσε το ακόντιο στα 65,81μ. στη δεύτερη της προσπάθεια, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ και «σφραγίζοντας» το χρυσό μετάλλιο στην παρθενική παρουσία της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου!

Η αποφασιστικότητα της Τζένγκο φάνηκε από την πρώτη βολή της, που ήταν στα 60,82μ., για να «καρφώσει» στη δεύτερη το ακόντιο στα 65,81μ. Η αθλήτρια δεν εκτέλεσε την τρίτη βολή της, όπως και την πέμπτη, ενώ η τέταρτη ήταν στα 59,40μ. και η έκτη στα 64,57μ.

Δείτε περισσότερα:

https://www.zougla.gr/sports/a8limata/article/xrisi-i-tzengo-sto-monaxo

Περισσότερα Άρθρα

Συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην έκτακτη συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που συγκλήθηκε εκτάκτως, μέσω τηλεδιάσκεψης, και στην οποία συμμετείχαν επίσης η Σουηδία, η Φινλανδία και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί. Σκοπός ήταν να συζητηθούν οι εξελίξεις μετά την ένοπλη, απρόκλητη και κατάφωρη παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας από τη Ρωσία. Οι ηγέτες […]