15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δύο νέοι σκοτώθηκαν για να μην πατήσουν ένα νεκρό σκύλο

Μόλις 70 μέτρα από το σπίτι του 24χρονου Παναγιώτη έγινε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Γαλαξίδι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ίδιος και η 21χρονη φίλη του, Βιργινία.

Οι δύο νέοι επέστρεφαν τα ξημερώματα από διασκέδαση όταν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα Φωκίδας», ο 24χρονος Παναγιώτης επιχείρησε να αποφύγει έναν νεκρό σκύλο που κειτόταν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ενός μαύρου Opel Corsa, και να προσκρούσει σε δέντρο. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο 20ο χλμ του δρόμου Ιτέας – Αντιρρίου.

Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Γαλαξιδίου αλλά και τη Θεσσαλονίκη όπου καταγόταν η νεαρή Βιργινία, η οποία σπούδαζε στο Γεωπονικό της Άμφισσας. Συντετριμμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν τα δύο νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν γνωριστεί και δούλευαν στο Γαλαξίδι.

 

Πηγή: Lamiareport.gr, orafok.gr

Περισσότερα Άρθρα

Σύλληψη ατόμου για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, σήμερα (31.7.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Εξιχνιάστηκαν δεκαέξι περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών και μίας απόπειρας διάρρηξης στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δεκαεπτά (16) περιπτώσεις κλοπών καταλυτών οχημάτων και μίας (1) απόπειρας διάρρηξης οχήματος, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων, Νεμέας και Βέλου-Βόχας Κορινθίας.  Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δέκα (10) ημεδαποί, ηλικίας από 29 έως και 34 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία […]