16 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Τουρνουά «Ακρόπολις»: Για το 2Χ2 η Εθνική Ανδρών κόντρα στην Γεωργία

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών μετά το νικηφόρο ξεκίνημα απέναντι στην Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Γεωργία για την 2η ημερά του τουρνουά «Ακρόπολις».

Απέναντι στην ομάδα του Ηλία Ζούρου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επιδιώξει να πετύχει την δεύτερη νίκη, αλλά και την… σταθερότητα που έλειπε από την πρεμιέρα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναμένεται για μία ακόμη φορά να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές που έχει στη διάθεσή του, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 (ΕΡΤ), ενώ στις 18:00, διεξάγεται το ματς της Τουρκίας με την Πολωνία.

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 αναμένονται αρχικά καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα και τοπικά σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Σε τοπικό επίπεδο θα εκδηλωθούν χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική […]

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για τον περιορισμό των πελατών σε καταστήματα τροφίμων

Επανέρχεται το μέτρο περιορισμού των πελατών που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στα καταστήματα τροφίμων. Δημοσιεύτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης κοινή υπουργική απόφαση που ορίζει ότι από σήμερα 13η Νοεμβρίου 2021 στις 06:00 ως την 22η Νοεμβρίου 2021 στις 06:00 η τήρηση αποστάσεων και παρουσίας ενός ατόμου ανά 9 τ.μ. στα […]