14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παράσυρση πεζής με θανάσιμο τραυματισμό στην Αργολίδα, Συλλήψεις σε Αργολίδα και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Παράσυρση πεζής με θανάσιμο τραυματισμό Χθες (14.8.2022) το πρωί, στο 5,5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους-Στέρνας, ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Αργολίδας, το οποίο οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 82χρονη ημεδαπή, η οποία κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (14.8.2022) το βράδυ,  στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (14.8.2022), σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, πέντε (5) ημεδαποί, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπής οπωροκηπευτικά προϊόντα και σιδερένιο καρότσι, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 15.6.2022 έως την 27.7.2022, είχαν διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών στο ίδιο αγρόκτημα, αφαιρώντας οπωροκηπευτικά προϊόντα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, τον πήγαν στο νοσοκομείο και… το έσκασε

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το τελευταίο 24ωρο στην Πάτρα. Την Πέμπτη σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news , ένας 21χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια. Όταν έγινε αντιληπτός μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο “Ο Άγιος Ανδρέας”. Την Παρασκευή όμως το ιατρικό προσωπικό αντιλήφθηκε ότι το είχε σκάσει από το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την Αστυνομία. […]

Άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη

Άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας και Αρκαδίας, αίρεται η εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούσε τον ολικό αποκλεισμό κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 124,6 (Ανισόπεδος Κόμβος Στέρνας) έως […]