15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Περιπέτεια υγείας για τον Δήμαρχο Αιγιάλειας – Έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στην εκκλησία

Στο Νοσοκομείο του Αιγίου μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Αιγιάλειας, Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, ενώ παρακολουθούσε τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, στην Καλλιθέα Αιγίου.

Ο κ. Καλογερόπουλος έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αιγίου, από τον δημοτικό σύμβουλο και στενό του συνεργάτη Γιώργο Ντίνο.

Λίγες ώρες αργότερα, και αφού η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας επέστρεψε σπίτι του, με τους γιατρούς να αποδίδουν τη λιποθυμία σε υπερκόπωση.

Ο ίδιος με ανάρτησή του ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό για τη φροντίδα.

 

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (UICC), που εκπροσωπεί 800 οργανώσεις σε 155 χώρες του κόσμου. Με τη λέξη «καρκίνος» χαρακτηρίζουμε ένα σύμπλεγμα νόσων που σχετίζονται με τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό και την ανοργάνωτη ανάπτυξη των προσβεβλημένων κυττάρων. ΠΙΣ: Καθολικό δικαίωμα και ισότητα στη θεραπεία του καρκίνου […]

Νέα κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΠεΣυ – Ξεκινά σε λίγα λεπτά

Ξεκινά σε λίγα λεπτά η κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου. Η συνεδρίαση γίνεται  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Κανονισμού Λειτουργίας του (ΦΕΚ 2938/17.7.2020 τ.Β’), και πραγματοποιείται  μόνο δια ζώσης, στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ, επί της οδού Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη, για τη λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα: Θέματα ημερήσιας διάταξης : 1 […]