21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Χαρές έχει αυτό το διάστημα για τη σχέση σας, που επιτέλους θα ξεκολλήσει από τη ρουτίνα και θα περάσει σε μια άλλη φάση, που θα μπορέσετε να μην κρύβεστε σαν ζευγάρι!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι προβολείς είναι πάνω σας και το ξέρετε. Το άτομο που αγαπάτε θα έρθει στο δρόμο σας για ακόμη μια φορά και σίγουρα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες που έχουν συσσωρευτεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μπορεί να έχετε τελικά μπερδευτεί με αυτά που σας λέει ο σύντροφός σας, αλλά δεν υπάρχει και κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί. Χρήματα που έχετε ξεχάσει, σας επιστρέφονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μπροστά σας έχετε ακόμη πολλά να κάνετε, και ειδικά στην προσωπική σας ζωή, που δεν σας έχει αποδώσει ακόμη αυτό που σας αξίζει. Νέοι έρωτες θα έρθουν άμεσα και για τους αδέσμευτους.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, καθώς οι όποιες περίπλοκες καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σας έχουν αρχίσει και σας ασκούν πίεση για απαντήσεις και αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εσείς που είστε αποφασισμένοι να περάσετε σε μια φάση δέσμευσης, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε, καθώς μπορεί να υπάρχουν πράγματα που εσείς δεν τα γνωρίζετε και θα τα μάθετε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Με τον τολμηρό κυβερνήτη σας να κατοικοεδρεύει στον οίκο σας, εσείς θα κάνετε πιο επίμονες επικοινωνιακές προσπάθειες για να λήξετε εκκρεμότητες σε οικογενειακά και ερωτικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Κρατήστε τις αποστάσεις από άτομα και ιστορίες που δεν έχουν τίποτα σοβαρό να σας προσφέρουν. Αυτόν τον καιρό επιλέξτε να μείνετε κοντά σε άτομα που σας αγαπούν και σας σέβονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Τα αστρολογικά σάς υποστηρίζουν για να κάνετε όλες τις επόμενές σας κινήσεις, που σίγουρα θα δελεάσουν την προσοχή κάποιου. Φροντίστε επίσης να μην αφήσετε τις πόρτες του παρελθόντος ανοιχτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Προσπαθείτε να δημιουργήσετε με τον άνθρωπό σας ένα καλό κλίμα έτσι ώστε να μπορέσετε να έρθετε και πάλι στη μεταξύ σας ισορροπία. Στο τέλος πάντα έχετε δίκιο εσείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι συζητήσεις που έχετε κάνει αυτές τις τελευταίες εβδομάδες με τον άνθρωπό σας έχουν πιάσει τόπο και μάλλον θα δείτε πιο άμεσα όλες τις υποσχέσεις του να γίνονται και πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κάποιες οικονομικές ευκολίες θα έρθουν στο δρόμο σας και εσείς θα καταφέρετε να κλείσετε όλα τα παλιά κεφάλαια. Τώρα δράστε μόνο μέσα από σοβαρότητα και πρόγραμμα.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 07 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Επικεντρώνεστε σε γεγονότα που βελτιώνουν την καθημερινότητά σας. Στα επαγγελματικά, δρομολογείτε υπεύθυνα υποχρεώσεις που σας είχαν αγχώσει. Η ρουτίνα σάς οδηγεί σε τέλμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι διακρίνετε πρόσωπα που διεκδικούν χώρο στη ζωή σας. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Προβλήματα του χθες κάνουν την εμφάνισή τους ανώδυνα. Στα επαγγελματικά, […]

Αισθηματικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ Κριέ μου o Νοέμβριος θα σε βοηθήσει να «χτίσεις» ένα καλό κλίμα σε γνωριμίες που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα και άντεξαν τη δίνη του Οκτωβρίου και τώρα φαίνεται πως θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Από τις 4/11 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό […]