15 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στην Κορινθία

Σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν στην Κορινθία το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρέστη η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, με τους θεματικούς συναδέλφους της Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρη Βυτινιώτη και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσο Γκιολή.

Συγκεκριμένα, παρέστησαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κρυονερίου, της Ρίζας, των Μικρασιατών Νεαπόλεως Κιάτου για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή καθώς επίσης και στη συναυλία στην μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη στο Λουτρό Κορινθίας.

Η χωρική και οι δύο θεματικοί αντιπεριφερειάρχες παρέστησαν επίσης σε αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν, από τον Αστέρα Δερβενίου, τον Αθλητικό Ομιλο Λυκοποριάς -στην περιοχή έχει συμβασιοποιηθεί έργο υποδομής γηπέδου 60.000 ευρώ- και τον σύλλογο “Λέοντας” Λεχαίου, στο πλαίσιο της οποίας διεξήχθη τουρνουά μπάσκετ.

 

Περισσότερα Άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση Πελ/σου, Περιοδεία στη ΜΕΑ – ΧΥΤΥ στην Παλαιόχουνη

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε σήμερα 4/10/2023 στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων ΜΕΑ – ΧΥΤΥ Παλαιόχουνης. Η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της μονάδας, ενημερώθηκε για την λειτουργία της και τέλος συζήτησε με τους εργαζόμενους. Στην αντιπροσωπία συμμετείχαν: ο Νίκος Κουτουμάνος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Νίκος Γόντικας Περιφερειακός Σύμβουλος, Κώστας Ρεϊτζόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Οιχαλίας και ο Χρήστος Κυριακόπουλος Πρόεδρος ΤΚ […]

Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός αύριο, Παρασκευή  8  Σεπτεμβρίου, θα επισκεφτεί: 9:15 Μάνη: Ιερά Μονή Παναγίας Γιάτρισσας Παρακολούθηση Ιεράς Λειτουργίας 12:00 Επίσκεψη στο Γύθειο, χαιρετισμοί σε καταστήματα της περιοχής και συνομιλία τους πολίτες 19:00 Επίσκεψη στην Αρεόπολη, χαιρετισμοί σε καταστήματα της περιοχής και  συνάντηση με τους πολίτες