15 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Μουσική Αυγουστιάτικη Εκδήλωση με τίτλο «Βόλτα στην Πόλη» στο Θεατράκι της Ακροναυπλίας

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ συνδιοργανώνουν με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας μουσική εκδήλωση στο Θεατράκι της Ακροναυπλίας στις 11 Αυγούστου 2022, με την Νικόλ Σαραβάκου «Βόλτα στην Πόλη» στις 21.00.

Η Νικόλ Σαραβάκου, 25 μόλις ετών, με σπουδές στη μουσική, το τραγούδι, το χορό και το θέατρο, έχει ήδη στο ενεργητικό της 32 τραγούδια, δύο άλμπουμ, και σπουδαίες συνεργασίες δισκογραφικά και επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Φοίβος Δεληβοριάς και πολλοί άλλοι γνωστοί και καταξιωμένοι. Η ίδια γράφει πλέον τα τραγούδια της σε στίχο και μουσική και σκηνοθετεί τα videoclip της. Οι προσωπικές της εμφανίσεις εδώ και χρόνια στον Σταυρό του Νότου, είναι πάντα soldout, και το κοινό που την ακολουθεί αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Έχει λάβει μέρος σε πολλά γνωστά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.

Η νεαρή τραγουδοποιός Νικόλ Σαραβάκου στήνει μια δυναμική παράσταση παρέα με την  μπάντα της, και μας παίρνει μαζί της για μια μουσική «Βόλτα στην πόλη», γεμάτη εικόνες, συναισθήματα και τις προσωπικές της εξομολογήσεις. Παρουσιάζει νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της που έχει γράψει η ίδια εξ ‘ολοκλήρου, και τα δένει με τα τραγούδια που αγαπάει και διάλεξε από το δικό της ρεπερτόριο αλλά και από τα ρεπερτόρια αγαπημένων τραγουδοποιών. Βάζει την δική της μοναδική σφραγίδα σε αγαπημένα τραγούδια των Τσιτσώνη, Κραουνάκη, Παπακωνσταντίνου, Πασχαλίδη, Σαββόπουλο,  Λειβαδά αλλά και Δεληβοριά. Παίζουν μαζί της οι μουσικοί: Βασίλης Θεοδωράκογλου: πλήκτρα, ενορχηστρώσεις, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Δημήτρης Μπουρνής: βιολί, Μάκης Αλεφραγκής: τύμπανα, Γιάννης Γρηγορίου: μπάσο, Επιμέλεια προγράμματος: Νικόλ Σαραβάκου.

Περισσότερα Άρθρα

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2021 στη Νέα Κίο

Από τις 12 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2021 θα πραγματοποιηθούν τα ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2021 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στη Νέα Κίο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους Μυκηνών και την ΚΕΔΑΜ Πρόκειται για 7 προσεγμένες εκδηλώσεις, στην παραλία της Νέας Κίου, στο προαύλιο του Ι.Ν. Θεομάνας, στην Πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη και στο […]

Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους: Τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται;

Ένα αιώνιο ερώτημα στο οποίο κάθε εποχή και κάθε κοινωνία δίνει τη δική της απάντηση. Απάντηση φιλοσοφική, ιδεολογική, πρακτική. Καμία κοινωνία δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κανόνες κοινωνικής συμβίωσης και σε όλες τις κοινωνίες, άτομα και ομάδες προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όρια των κανόνων αυτών προκειμένου να γευθούν πολύτροπα και πολύμορφα τον «απαγορευμένο καρπό». Εθιμικό […]