15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα Oργασμού

Η Παγκόσμια Ημέρα Oργασμού πρωτογιορτάστηκε το 1998, με πρωτοβουλία του αμερικανού εικαστικού καλλιτέχνη και ακτιβιστή του σεξ, Άλεξ Χίρκα.

Ο αμφίφυλος Χίρκα πιστεύει ότι ήταν αναγκαία η καθιέρωση μιας τέτοιας μέρας, όπου θα αποθεώνονται ο oργασμός που αποτελεί το ανώτατο στάδιο της σεξoυαλικότητας, αλλά και οι χαρές του σώματος.

Ως Παγκόσμια Μέρα Oργασμού καθιερώθηκε από τον ίδιο η 8η Αυγούστου, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Μόνο επειδή είναι μια μέρα του καλοκαιριού και δεν υπάρχει άλλη γιορτή αυτή την ημερομηνία.

Πηγή: SanSimera.gr

Περισσότερα Άρθρα

ΔΕΗ: Έκπτωση για όλους στον λογαριασμό, ανεξαρτήτως ληξιπρόθεσμων οφειλών

Εκπτώσεις έρχονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και θα αρχίσουν να τις παρατηρούν οι καταναλωτές που έχουν σύνδεση χαμηλής τάσης. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας εξειδικεύοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, οι πολίτες χαμηλής τάσης θα λάβουν την […]

Εξαφάνιση αστροφυσικού: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού

  Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού, που πήγε για τρέξιμο στην Ικαρία και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Μετά από δύο ημέρες ερευνών από στεριά και αέρα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, έγινε γνωστό ότι αστυνομικοί που ερευνούν το δωμάτιο που έμενε το ζευγάρι, βρήκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι! Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό […]