19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων για τους Ιπτάμενους και τις γοργόνες τους

Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσίαση των Ιπτάμενων Αργολίδας στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση», όπου βρέθηκαν σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Νίκου Μάνεση προκειμένου να παρουσιάσουν ζωντανά στην εκπομπή την κολύμβηση με ουρά γοργόνας ή όπως είναι γνωστό το mermaiding, και την εμφάνιση των Ιπτάμενων γοργόνων στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και στην πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί», σειρά είχε ο τηλεοπτικός σταθμός Skai και η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».

Η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας και mermaiding master trainer Κατερίνα Δημακοπούλου μαζί με τις Ιπτάμενες γοργόνες αθλήτριες του συλλόγου Ιπτάμενοι Αργολίδας βρέθηκαν καλεσμένες σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» του τηλεοπτικού σταθμού Skai και κολύμπησαν με ουρά γοργόνας, ενώ παράλληλα ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την όμορφη πόλη του Ναυπλίου και τις καινοτόμες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, συνομίλησαν με την προπονήτρια των Ιπτάμενων για την νέα αυτή τάση της κολύμβησης, εντυπωσιάστηκαν με την εξαιρετική άσκηση της κολύμβησης με ουρά γοργόνας και επαίνεσαν την προπονήτρια για τις καινοτόμες δράσεις της..

Οι Ιπτάμενοι όπως πάντα πρωταγωνιστούν στο υγρό στίβο της Αργολίδας, καινοτομούν, προάγουν αθλητισμό και πολιτισμό και προβάλλουν το Ναύπλιο και την Αργολίδα σε όλη την Ελλάδα.

YouTube player

 

Περισσότερα Άρθρα

Παναθηναϊκός με άρωμα Ευρώπης

Ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου έκανε ο Παναθηναϊκός, καθώς επιβλήθηκε την Τετάρτη με 2-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, διευρύνοντας το αήττητο σερί του στο μίνι πρωτάθλημα. Με αυτό το τεράστιο «διπλό» η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κράτησε την 3η θέση και μάλιστα μείωσε […]

Αυτοψία Μαντζούνη στο γήπεδο Διδύμων

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, ο Χρήστος Προσίλης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κο Ιωάννη Μαντζούνη, την Πρόεδρο Διδύμων κα Ελένη Προσίλη, τον Πρόεδρο του Ποσειδώνα Διδύμων κο Σωτήρη Κονδύλη καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας , προκειμένου να συζητήσουν τις προοπτικές αναβάθμισης του Δημοτικού Γηπέδου Διδύμων. Κατά την επί τόπου επίσκεψη στον χώρο του […]