12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλυπητήρια του Δ. Καμπόσου για το θάνατο του Οδυσσέα Κουμαδωράκη

“Ένας σπουδαίος δάσκαλος, ένας υπέροχος άνθρωπος έφυγε σήμερα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό συγγραφικό και ιστορικό έργο.
Ο Οδυσσέας Κουμαδωράκης υπήρξε ο δάσκαλος που θα θέλαμε να έχουμε όλοι για τα παιδιά μας. Η αγάπη του για την πόλη του Άργους, παρά το γεγονός ότι γενέτειρα του ήταν τα Χανιά της Κρήτης, αποτυπώθηκε σε υπέροχα βιβλία όπως το μοναδικό “Άργος το πολυδίψιον”.
Θέλω να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, με την ευχή να απαλύνει τον πόνο της απώλειας, η σκέψη, πως θα ζει μέσα από το πλούσιο συγγραφικό έργο που άφησε πίσω του.
Καλό παράδεισο Οδυσσέα!”
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος

Περισσότερα Άρθρα

«To 3o No Finish Line θα ξεπεράσει τα 100.000 χλμ.»

Τη σιγουριά ότι στο 3ο Νο Finish Line Athens, oι χιλιάδες δρομείς θα καλύψουν περισσότερα από 100.000 χιλιόμετρα και θα προσφέρουν παραπάνω από 50.000 ευρώ στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», εξέφρασαν οι διοργανωτές και οι πρεσβευτές, στην επίσημη παρουσίαση του αγώνα, που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας […]

Συνελήφθη σήμερα στο Ναύπλιο 22χρονος με όπλο

Συνελήφθη, σήμερα (10.3.2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 22χρονος, ο οποίος κατείχε πιστόλι ρέπλικα, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.