27 °C Argos, GR
16 Αυγούστου 2022

Δημοπρατείται η ανάπλαση των οδών Μπουμπουλίνας και Σέκερη στο Τολό

Ο Δήμος Ναυπλιέων στην προσπάθειά της ποιοτικής αναβάθμισης της εικόνας όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων και της βελτίωσης του μικροκλίματος, με στόχο την περαιτέρω τουριστική προβολή και ανάπτυξη σε περιοχές που εμφανίζουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, στις 17 Αυγούστου 2022  δημοπρατεί την ανάπλαση των οδών Μπουμπουλίνας και Σέκερη στο Τολό, μέσω της ανοιχτής διαδικασίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

Η συγκεκριμένη ανάπλαση που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» προϋπολογισμού σχεδόν 2.000.000€ σε μια τουριστική περιοχή όπως το Τολό, πόλο έλξης τόσο για τους συμπολίτες μας όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες μας με την εφαρμογή μέτρων και πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης, θα προσδώσει με την ολοκλήρωση της μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία προβάλλοντας ακόμα περισσότερο το τουριστικό στοιχείο με έμφαση στη φύση, στην ιστορία και στον πολιτισμό του τόπου μας.

Η ανάπλαση των οδών Μπουμπουλίνας και Σέκερη θα βασιστεί στην ανακατασκευή και διαπλάτυνση πεζοδρομίων, στη βελτίωση της προσβασιμότητας πεζών και ατόμων με κινητικές δυσκολίες, στην εφαρμογή νέων φυτεύσεων, στην εγκατάσταση νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού, στην κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων, στην προμήθεια κατάλληλου αστικού εξοπλισμού, στη διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη δημιουργία χώρων στάθμευσης και διαβάσεων, στη χάραξη ποδηλατόδρομου και στην ανάπλαση χώρων πρασίνου.

[hfe_template id='397365']

Ο Δήμαρχος  Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά και την τελευταία εξέλιξη, δήλωσε: «Ως Δημοτική Αρχή θα εργαστούμε με ιδιαίτερο ζήλο και σε αγαστή συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο, επαγγελματικούς φορείς, συλλόγους και πολίτες της περιοχής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιδιώκουμε το Τολό στο τέλος της διαδικασίας να γίνει ακόμα πιο όμορφο, πιο φιλόξενο μια σύγχρονη περιοχή που με τις αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις που θα συντελεστούν, να τις «αγκαλιάσουν» οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι επισκέπτες του.

Σύλλογοι, τοπικό συμβούλιο,  πολίτες και δημοτική αρχή συνεργαζόμαστε για μια καλύτερη επόμενη μέρα.

Απόψεις, σκέψεις, γνώμες και μεγάλη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

Βελτιώνουμε όχι μόνο τον τρόπο που ζούμε αλλά και τον τόπο που δημιουργούμε».

Περισσότερα Άρθρα

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σήμερα Μ. Τρίτη 19 και αύριο Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου στο κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου -Νέας Κίου  από τις 9.00 ως τις 14.00. Αν είστε δικαιούχοι, πάρτε μαζί σας ΑΜΚΑ και Ταυτότητα. Για την παραλαβή των προϊόντων από τρίτο πρόσωπο χρειάζεται εξουσιοδότηση. Τηρούνται όλα τα μέτρα για την […]

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως και βουλευτών της Ν.Δ. στο νομό Αργολίδας

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο. Επόμενη στάση επισκέψεων υψηλόβαθμων κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, ήταν η Αργολίδα. Σε αυτή την επίσκεψη η επικεφαλής του κλιμακίου, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως μαζί με τον […]