13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης στη συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με στελέχη της ομάδας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση χθες, Τετάρτη 3 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, με τα στελέχη του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο και Γιάννη Καϋμενάκη.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε ο εκσυγχρονισμός του δημοτικού γηπέδου Τρίπολης, στο οποίο φιλοξενείται ο Αστέρας, έργο στο οποίο -όπως τόνισε ο Π. Νίκας- η Περιφέρεια είναι θετική, στο πλαίσιο μιας προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Τρίπολης.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης εξέφρασε για μία ακόμα φορά την ικανοποίηση για την σημαντική προβολή που η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης προσφέρει συνολικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Περισσότερα Άρθρα

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: Η γενική απεργία, τα κοινωνικά δικαιώματα και η παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας στο Δήμο Ερμιονίδας

Με αφορμή τη γενική απεργία των εργαζομένων την Τετάρτη 09 Νοεμβρίου του 2022 πολλές σκέψεις ήρθαν στο μυαλό μου και πήρα την πρωτοβουλία να τις γνωστοποιήσω στην τοπική μας κοινωνία, να τις καταθέσω σε δημόσιο διάλογο γιατί απαιτείται να λέμε αλήθειες όσο πικρές και εάν είναι αυτές. Την Τετάρτη οι εργαζόμενοι, αλλά και οι ελεύθεροι […]

Συγχαρητήρια του Γ. Γεωργόπουλου σε δυό παιδιά του Δήμου Ερμιονίδας

Δύο ακόμα, νέα παιδιά από τον τόπο μας διαπρέπουν και μας κάνουν υπερήφανους ! Η Κυριακή Αναστασίου Τόκα, μαθήτρια της Α΄ Λυκείου Κρανιδίου βρέθηκε στην 3η θέση στις ατομικές συμμετοχές των Λυκείων της Πελοποννήσου στον εκπαιδευτικό διαγωνισμό :«1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα», για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, που έγινε υπό […]