19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Tην Τρίτη 26 Ιουλίου προβλέπεται ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 19 έως 34 βαθμούς), 26 έως 38 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 39-40 βαθμούς), 22 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο έως τους 39 βαθμούς), 23 έως 36 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 24 έως 38 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 19 έως 36 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 30 έως 38 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια τμήματα και στα παραθαλάσσια από 27 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Περισσότερα Άρθρα

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων. Μας συγκλονίζει ο χαμός τόσων ανθρώπων, ιδιαίτερα νέων παιδιών. Μας γεμίζει οργή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει αυτουργούς τη σημερινή και όλες τις προηγούμενες  κυβερνήσεις που θυσιάζουν τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό […]