19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο νέος επαναλήπτης φωνής SV3T ( 438.775 (-7.60) τ91.5) του Συλλόγου ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου «ΣΥ.Ρ.Π.».

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου το ΔΣ του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη λειτουργία του νέου επαναλήπτη φωνής SV3T στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας. Ο συγκεκριμένος επαναλήπτης ήρθε για να καλύψει την Αργολίδα και την Αρκαδία στα πλαίσια επέκτασης του δικτύου του Συλλόγου μας ενώ παράλληλα θα ανοίξει νέες πύλες επικοινωνίας. Το όνειρο πολλών ετών για έναν επαναλήπτη στην Αργολίδα είναι πλέον γεγονός και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και βοήθησαν στην εγκατάστασή του.

Σε αυτό το σημείο ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Άργους – Μυκηνών και το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Αχλαδόκαμπου και τον πρόεδρό της κ. Θεόδωρο Μπόγρη για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Το μέλος του Συλλόγου μας Βασίλη Ζώη SV3ISZ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Προέδρου μας για παροχή βοήθειας στο σχεδιασμό του εγχειρήματος αυτού.

Την ΕΟΔ Αργολίδας και τα μέλη μας από αυτή την Ομάδα που μαζί με το Βασίλη και τον πολύ καλό φίλο του Συλλόγου Νικόλαο Τσορβά SY3BFP κάποτε είχαν την ιδέα για τη δημιουργία μια εγκατάστασης στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο επαναλήπτης μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειδικότερα τον πολύ καλό φίλο του Συλλόγου Νικόλαο Τσορβά SY3BFP για όλη την τεχνική βοήθεια που παρείχε στο Σύλλογο και την άψογη συνεργασία του με τους Καραχάλιο Χρήστο SV3ISC, τεχνικό του Συλλόγου και μέλος του ΔΣ, και τον Αντωνίου Γιάννη SY3ABG, τεχνικό και μέλος της Τεχνικής Ομάδας του Συλλόγου κατά την περίοδο της εγκατάστασης και ευελπιστούμε πώς αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια για να λειτουργεί και να συντηρείται ο επαναλήπτης μας.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας πως ο συγκεκριμένος επαναλήπτης ήταν μια συλλογική προσπάθεια μελών και φίλων του Συλλόγου και δεν επιβάρυνε καθόλου οικονομικά το Σύλλογό μας.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την εγκατάσταση του επαναλήπτη.

ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος Καραντζούλης Αλέξανδρος SY3CVC

Ο Αντιπρόεδρος Κριεμπάρδης Νικόλαος SV1SCT

Ο Γραμματέας Κανατσούλης Παύλος SV3MGO

Ο Ταμίας Καραχάλιος Χρήστος SV3ISC

Δείτε τις φωτογραφίες στη σελίδα μας εδώ

Περισσότερα Άρθρα

LoutrakiFestival, από τις 31 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου

Έβδομο καλοκαίρι παρουσίας για το Loutraki Festival που, για μία ακόμα χρονιά, καταφέρνει να συγκεντρώσει στην περιοχή μερικούς από τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες. Οι δεκατρείς ημέρες της διοργάνωσης, γεμάτες με επιλογές από διάφορα είδη μουσικής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θεατές, προβλέπονται συναρπαστικές! Από την 31η Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν, σε […]

Ως τις 14:00 σήμερα, η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Δήμο Ναυπλιέων

Ως τις 2 το μεσημέρι συνεχίζεται σήμερα, η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Δήμο Ναυπλιέων. O Δήμος Ναυπλιέων πάντα στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι πολίτες της Χώρας μας, είναι δίπλα τους. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και στην περίπτωση των συνανθρώπων μας, που προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους αλλά και την ίδια […]