19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σοκ από τον θάνατο του Γιώργου Μητσόπουλου – Χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα

«Έφυγε το καλύτερο παιδί…» έλεγαν όσοι είχαν συγκεντρωθεί χθες αργά το απόγευμα έξω από το ΚΥ Γαστούνης, εκεί όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο ο ηλεκτρολόγος Γιώργος Μητσόπουλος.

Ο Γιώργος Μητσόπουλος 47 ετών πατέρας δύο κοριτσιών (16 και 19 ετών) της Χρύσας και της Νικολέττας, άριστος οικογενειάρχης, σύζυγος της προέδρου της Κοινότητας Γαστούνης Μαρίας Μητσοπούλου-Τσιόγκα, ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός.

Γεννημένος στο Λευκοχώρι, έμπειρος ηλεκτρολόγος, διατηρούσε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Γαστούνη, ήταν πάντα χαμογελαστός, «έξω καρδιά» όπως λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν, αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Κανείς δεν μπορούσε χθες το απόγευμα να πιστέψει ότι ο Γιώργος ήταν νεκρός!

Όπως γράφει το patrisnews.com, o Γιώργος Μητσόπουλος εκτελούσε ηλεκτρολογικές εργασίες σε ξωκκλήσι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φέρεται να κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πέφτοντας από μικρό ύψος κτύπησε στον αυχένα. Άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο ΚΥ Γαστούνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς δεν απέδωσαν. Στο ΚΥ, μόλις πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου.

Συντετριμμένος ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, ο οποίος συνδεόταν επί σειρά ετών φιλικά με τον Γιώργο, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, δεκάδες φίλοι και συγγενείς.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του Μαρία, πρόεδρος της Κοινότητας Γαστούνης, η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν ύστερα από νεκροψία-νεκροτομή.

 

Περισσότερα Άρθρα

H Νύχτα των Μουσείων στο Ναύπλιο

  Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της πόλης γιορτάζουν την Ευρωπαϊκή Νύχτα των Μουσείων! Η μεγάλη γιορτή των μουσείων κάθε χρόνο τον Μάιο έχει γίνει πια θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου, η οποία μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσείο! Όλα τα μουσεία και οι χώροι Τέχνης της πόλης ανοίγουν […]

Ξεκινούν τα ψηφιδωτά της Παλαιοχριστιανικής στην Ερμιόνη

Ο Δήμος Ερμιονίδας μετά από πολύχρονη προσπάθεια κατάφερε την αδειοδότηση και έγκριση επανεκκίνησης από την Δ/νση Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτερων Μνημείων και το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής συναντήθηκε με τους συντηρητές και τον Υπεύθυνο κ. Γεώργιο Καράμπελα, ο οποίος εδώ και χρόνια συντηρεί την Παλαιοχριστιανική Βασιλική της Ερμιόνης. Επισκέφθηκαν την αποθήκη για […]