17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας τη σύζυγό του – Βγήκε αιμόφυρτη στο δρόμο

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου στη Χαλκίδα.

Ένας 49χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής ενώ καβγάδιζε έντονα με την 40χρονη σύζυγό του, ξαφνικά άρχισε να την κλωτσά με απίστευτη αγριότητα μέχρι που η γυναίκα λιποθύμησε.

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το θύμα ξυλοδαρμού και το μετέφερε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Η 40χρονη όταν βρήκε και πάλι τις αισθήσεις της, κατάφερε να ξεφύγει και βγήκε στο δρόμο με τραύματα σε όλο της το σώμα.

Ο 49χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Πηγή: evima.gr

Περισσότερα Άρθρα

“Κείνο που μας σώζει…” στο θεατράκι του ΟΣΕ

Ο Δήμος Ναυπλιέων συνδιοργανώνει  με το Εργαστήρι Ελληνικού χορού Μουσική – Χορευτική Εκδήλωση την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο. Προσκεκλημένη θα είναι η χορευτική ομάδα του Δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, γνωστή πανελληνίως για την παρουσίαση του εθίμου του Αϊ – Συμιού (Άγιου Συμεών), με […]

Τσιόδρας: Η οδηγία για τα νοσοκομεία και η ειδική αναφορά σε ασθενείς με εγκεφαλικό

«Το ότι υπάρχει κορονοϊός δεν σημαίνει ότι δεν θα πάμε στο νοσοκομείο για άλλους σοβαρούς λόγους υγείας», τόνισε στη ενημέρωσή του ο Σωτήργης Τσιόδρας που συμπλήρωσε «και βέβαια θα πάμε, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό». Ο κος Τσιόδρας αναφερόμενος στην υποεκτίμηση αλλά και την ελλιπή αντιμετώπιση ασθενών με εγκεφαλικό επεισόδιο την […]