17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ακόμη μία χρηματοδότηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη Συντήρηση του Επαρχιακού Δικτύου από τη Γέφυρα του Ισθμού έως και τον Σχίνο

Υπογράφηκε, από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα και τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου “Συντήρηση του Επαρχιακού Δικτύου από τη Γέφυρα Διώρυγας Λουτρακίου – Περαχώρα – Πίσια”.

Το έργο αφορά στη βελτίωση του υφιστάμενου Επαρχιακού Οδικού δικτύου και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος από την γέφυρα της Διώρυγας του Ισθμού έως και τον Σχίνο.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 602.800,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Πρόκειται για ένα έργο ουσίας και ιδιαίτερης κρισιμότητας στην ευρύτερη περιοχή, διότι μέσω της αναβάθμισης του οδικού δικτύου θα βελτιωθεί η πρόσβαση και κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο. Σύντομα, εντός των προσεχών ημερών, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μια χρηματοδότηση για ένα έργο στην περιοχή του Σχίνου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα – Κώνστα και τους δύο θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Αναστάσιο Γκιολή και Χάρη Βυτινιώτη για την αμέριστη συνδρομή τους στην υλοποίηση ζωτικών έργων για τον Δήμο μας και την ανάπτυξη του τόπου μας».

Περισσότερα Άρθρα

Πολιτιστικά θέματα σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Σύσκεψη για πολιτιστικά ζητήματα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Κατά την σύσκεψη εξετάστηκε η κατανομή πιστώσεων σε εκδηλώσεις και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.  

Ευχαριστίες του ΕΚΑΒ Αργολίδας στον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλειος Οψιμούλης, ο αναπληρωτής υπεύθυνος Νικόλαος Κοτσώνης καθώς και οι εργαζόμενοι θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο για την δωρεά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.