19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια και περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Μελτέμι με εντάσεις 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αρκετά δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Αρκετά δυσμενείς θα είναι οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες κυρίως στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 36, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 19 έως 36-37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 37-38, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 34-35 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 20 έως 33 βαθμούς, ενώ τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 36-38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζέστη. Αρκετά δυσμενείς θα είναι οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στο σύνολο του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και κατά περιόδους στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Ο Πασόκος οπαδός θέλει να κυβερνά

Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει καταλάβει ένα απλό πράγμα. Το κόμμα του οποίου είναι αρχηγός, γεννήθηκε και πορεύτηκε ως κόμμα εξουσίας. Τόσο τα στελέχη του όσο και ο κόσμος του, αυτός ο σχετικά λίγος αλλά συμπαγής που του απέμεινε, δεν βλέπει την πολιτική ούτε σαν χόμπι, ούτε σαν ακτιβισμό του δρόμου. Οι Πασόκοι μετέχουν της πολιτικής […]

Ο καιρός σήμερα

Τοπικές βροχές αναμένονται σε Θράκη, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά νεφώσεις αναμένονται έως το πρωί στα βορειοανατολικά και το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι και απόγευμα […]