22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην είσοδο του χωριού Χελιδόνι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην είσοδο του χωριού Χελιδόνι, καθώς ΙΧ εξετράπη της πορείας του και οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα (ένας άνδρας, οδηγός – μία γυναίκα) γύρω στα 30, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Κάτοικοι του χωριού κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο τραυματίες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com

Περισσότερα Άρθρα

Αυτοκτόνησε στα κρατητήρια ο Γεωργιανός που έσφαξε τη σύντροφό του

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο 48χρονος Γεωργιανός που κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τον φόνο της 56χρονης συντρόφου του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι […]

Interpol: Συλλήψεις 200 υπόπτων σε διεθνή επιχείρηση – Διασώθηκαν 500 θύματα διακίνησης ανθρώπων

Σχεδόν 200 ύποπτοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της εμπορίας και της διακίνησης ανθρώπων και 500 θύματα διασώθηκαν χάρη σε μια μεγάλη, διεθνή επιχείρηση σε 24 χώρες σε όλον τον κόσμο. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και παιδιά, όπως ανακοίνωσε η Interpol. Στην επιχείρηση με την ονομασία «Weka» (που σημαίνει «Σταματήστε» στα σουαχίλι) συμμετείχαν οι αστυνομικές υπηρεσίες […]