18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουλίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στο Συνέδριο «Ίσες ευκαιρίες στην εργασία», το οποίο διοργανώνουν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στο πλαίσιο του οποίου στις 9:40 θα έχει συζήτηση με πολίτες που τους αφορούν άμεσα οι πολιτικές ισότητας.

Στις 11:00 ο Πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία της ομογενειακής οργάνωσης Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης.

Στις 21:20 ο Πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με τον Co-CEO του Netflix, Ted Sarandos, στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στην καινοτομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την οποία διοργανώνει η Endeavor Greece με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας της στην Ελλάδα. Τη συζήτηση θα συντονίσει η CEO και Co-founder της Endeavor, Linda Rottenberg.

Περισσότερα Άρθρα

Σήμερα το υπουργικό συμβούλιο για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων

Σήμερα Τρίτη, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα ληφθούν οι αποφάσεις για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, τα οποία τέθηκαν επί τάπητος κατά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων που θα ληφθούν στο […]

Το Επιμελητήριο Αργολίδας εγκαινιάζει γραφείο στο Κρανίδι

Το Επιμελητήριο Αργολίδας  στο πλαίσιο των Αναπτυξιακών δράσεών του  για την  προώθηση της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, συμμετέχει, υποστηρίζει και συνεργεί σε κάθε δράση και πρωτοβουλία που συμβαδίζει με τους παραπάνω στόχους. Κινηθήκαμε, λοιπόν, μεθοδικά  και με διαδοχικές ενέργειες καταφέραμε να υλοποιηθεί ένα σημαντικό έργο για τον επιχειρηματικό κόσμο της Ερμιονίδας, που είναι […]